Ajax Trainingspak Rood Zwart 2018

ajax trainingspak rood zwart 2018Het Ajax trainingspak rood zwart 2018 speciaal voor de winter in onze Ajax shop. Het Ajax trainingspak rood en zwart valt qua kleur in het rijtje van het adidas Ajax trainingspak zwart 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,95
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Sterspelers: Neres en Ziyech
  • Ajax Fanshop

Ajax presentatiepakken rood en voetbal trainingspakken met prachtige rode met zwarte kleuren voor dit seizoen. De Ajax Amsterdam trainingskleding voor spelers te verkrijgen in het rood met witte accenten. Een adidas Ajax trainingspak rood 2018-19 in maten Boys XS – XL dus vanaf 8 jaar tot 15 jaar. Het trainingspak voor senioren in S, M, L, XL tot XXXL en te combineren met andere Ajax voetbalkleding.

Ajax Trainingspak Rood Zwart 2018

Het Ajax presentatiepak ook wel trainingspak rood technische staf met een prachtige uitstraling. Trainingskleding wordt steeds populairder omdat ze voorzien zijn van een bijzonder design. Het Ajax adidas trainingsjack is voorzien van de rode kleur met zwarte accenten zoals de logo’s. Uiteraard is het Ajax trainingspak rood voorzien van een capuchon. Een Ajax trainingsbroek 2018-19 met een zwarte basiskleur met het prachtige Ajax logo aan de linkerkant. Bekijk in de tabel hieronder waar het Ajax presentatiepak kids, kinderen en junioren voor de beste prijs is te krijgen.

ajax trainingspak thuiswedstrijden 2017-18

Ajax Trainingspakken 2018-19

Het Ajax trainingspakken 2018-19 valt onder de technische staf maar is natuurlijk geweldig om te dragen in huis of op de training. Trainingspakken is voorzien van de Clima-cool technologie met een prachtig uitstraling. Het overigens de eerste keer dat een trainingspak trainers wordt aangeboden. Geweldige voetbalkleding om te dragen op de training of heerlijk warm naar de Johan Cruijff Arena. De geweldige club uit Amsterdam met prachtige adidas voetbalkleding. Bestel snel het prachtige Ajax trainingspak rood zwart 2018 of ga voor het Ajax thuisshirt 2018-2019 bij Ajaxshop.

  • Ajax Amsterdam
  • Kledingmerk: adidas
  • Technische staf kleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *