Home » Ajax » Ajax Trainingsshirt 2019-2020

Ajax Trainingsshirt 2019-2020

ajax trainingsshirt blauw 2017-2018Aanschouw het Ajax trainingsshirt 2019-2020 voor het nieuwe seizoen. Je kunt dus weer verschillende shirts bestellen voor de training of om te dragen in de Johan Cruijff Arena. Twijfel je nog? Leg het Ajax uitshirt 2019-2020 er dan even naast;).

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • adidas trainingskleding
  • Bedrukking mogelijk:)

Jaha! We hebben de shirt voor de training al in diverse kleuren gezien. Vorig jaar was deze nog blauw en daarvoor nog een keer groen. Wat is nou het voordeel van dergelijk shirt? Een trainingsshirt of pre-match shirt is veel goedkoper dan een officieel voetbalshirt. Je kunt dus in de Ajaxshop zelf bepalen hoeveel je totaal wenst uit te geven. Als we kijken naar de kleding van de Amsterdammers zien we genoeg variatie. We gaan de trainingskleding zien op het trainingscomplex van Ajax met naam sportpark de Toekomst.

Before you can coach others first, you must learn to coach yourself – Johan Cruijff

We hopen op prestaties van Ajax zoals het kampioenschap en als het even meezit ver in Europa. Je krijgt hieronder nog wat extra info over de vormgeving en de stof. Wij werken samen met de officiële Ajaxshop voor de complete Ajax collectie. Mochten ze iets niet hebben dan verwijzen we door naar Voetbalshop.nl. We gaan er wel vanuit dat ze dit Ajax trainingsshirt 2019-2020 in huis hebben:).

Ajax Trainingsshirt 2019-2020

Zoek jij een shirt voor de training die afkomstig is van Ajax? Lekker dan want je hebt het gevonden. Waar vind je deze Ajax voetbalkleding op lijken? Inderdaad op de uitkleding van dit seizoen. De Duitse sportgigant adidas heeft de kleding in ieder geval ontworpen. Je ziet dat door de accenten die ze zelf aanbrengen. Natuurlijk zien we ook het Ajax logo op de linkerborst met de bekende 3 sterren erboven. Daarnaast is het shirt voorzien van de Climacool technologie voor een perfecte lichaamstemperatuur. Zoek je toch iets warmers? Neem een kijkje bij het Ajax sweater training blauw 2017-2018.

  • Naam: AFC Ajax
  • Stad: Amsterdam
  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Seizoen 2019/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *