Home » Ajax » Ajax Trui Training 2019-2020

Ajax Trui Training 2019-2020

adidas ajax trui training 2017-2018Hier istie weer het adidas Ajax trui training 2019-2020. Zoek je een compleet pak? Klik dan op de blauwe link: Ajax trainingspak 2017-2018. De kleding is zeker een must have voor iedere Ajacied.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • Te zien op: de Toekomst
  • Kleuren: rood met wit
  • adidas trainingskleding

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Naast deze trui hebben we ook complete Ajax trainingstenues 2019/2020. Je kunt wel zien dat deze voornamelijk is gekenmerkt door de opvallende rode kleur met witte strepen. Heb jij het altijd koud in de Johan Cruijff Arena? Warm je dan op in deze trainingstrui. We hebben voor de andere wedstrijden zoals de uitwedstrijden ook nog meer kleuren. Ga direct naar de officiële Ajax fanshop en ga voor de trainingskleding.

Kies je de Ajax trainingskleding van vorig seizoen dan kan dat een aantal tientjes schelen! Ga dus helemaal los in de officiële Ajaxshop:)

Naast de kleuren is de trui voorzien van een normale pasvorm en is deze uitermate geschikt voor koudere dagen. Ga je toch liever voor een trainingsjack? Deze is ook te verkrijgen in het rood met wit. We krijgen laten ook nog een los Ajax trainingsbroek. Je gaat via bovenstaande button direct naar de goedkoopste aanbieder Ajaxshop met de officiële Ajax voetbalkleding. We zetten ze dus niet meer op een rij.

Ajax Trui Training 2019-2020

In de Ajax shop hebben we meerdere kleding voor de koudere dagen. Daarnaast is het Ajax trainingsjasje 2019/2020 weer ontworpen door adidas. Dit is gelijk terug te zien aan de rode vlakken die zichtbaar zijn vanaf de schouders tot de achterkant van de trui. Waar je ook in Amsterdam loopt, de kleding uit de Ajax fanshop is werkelijk overal zichtbaar. In de hoofdstad in dan ook echt te merken hoe erg de club leeft onder de Amsterdammers.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Zoals we gewend zijn van het Ajax assortiment is het adidas logo op de rechterborst terug te vinden. Ook het Ajax logo met de 3 sterren zien we op de linkerborst. Ajax moet er weer alles aan doen om de Eredivisie te winnen en overwinteren in Europa. Zie hier ook nog het Ajax thuisshirt 2019-2020 en veel meer kleding. Je kunt dus rustig ron rondkijken in onze Ajax winkel.

  • Officieel Ajax shop artikel
  • Competities: Eredivisie, Europa en beker
  • Seizoen 2019/2020
  • Kledingmerk: adidas
  • Trainingstenue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *