Ajax Uit Tenue 2019-2020

ajax uit tenue 2019-2020Check hier het nieuwe Ajax uit tenue 2019-2020 in onze Ajax shop. Na maanden van geruchten kunnen we dan eindelijk het tenue bestellen. Zoek je iets kleinere maten? Ga via de blauwe link naar het Ajax uittenue kids 2019-2020. Ga los tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie en andere competities.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • Te zien in de uitwedstrijden

Een aantal seizoenen geleden was het uittenue nog groen van kleur. Inmiddels hebben we blauw en grijs gezien. Producent adidas en AFC Ajax gaan dit seizoen weer voor een speciaal tenue. Het voetbaltenue zal dit jaar weer te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden van de Amsterdammers in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Wanneer draag jij een compleet tenue van je favoriete club?

We zien Ajax weer langzaam verschijnen in Europa – Guardiola

We gaan hieronder verder over de vormgeving van het Ajax tenue en alles wat je nog meer moet weten. Een uittenue is in ieder geval beschikbaar voor iedereen. Wat is nou het mooie aan het Ajax uittenue 2019/2020? Het ontwerp, de kleurensamenstelling maar vooral de beschikbaarheid. Om het jou als voetballiefhebber wat makkelijk te maken hebben wij alle prijzen vergeleken en zo kwamen we uit bij de officiële Ajaxshop.nl. Let op! Ajaxshop is ook de enige met officiële bedrukking.

Ajax Uit Tenue 2019-2020

Inmiddels weten we wel dat het Ajax uit tenue 2019-2020 ook dit seizoen is ontworpen door adidas. In het bijzonder kijken we naar het Ajax uitshirt 2019-2020 welke ook los kan worden besteld. Daarnaast kan dus het uitshirt ook weer worden bedrukt zoals jij dat wenst. Wat zijn nog meer opvallende elementen van het voetbalshirt? De adidas strepen en het ontwerp van 100% polyester. Daarnaast is het Ajax logo natuurlijk weer zichtbaar met de 3 sterren.

Ohohohooooh ohohohoooh wij zijn Ajax Amsterdam Ohohohooooh ohohohoooh wij zijn Ajax Amsterdam

Het voetbalbroekje uit is ook los te verkrijgen. Ga je dus trainen of sporten dan kan je kleding bestellen die daar bij passen. Je kunt er ook voor kiezen om de sokken bijvoorbeeld los te bestellen. Wil je liever zelf combineren? Je kunt het zelf zo gek maken als je zelf wenst. Zorg er vandaag dus nog voor dat je helemaal klaar bent voor dit seizoen van de Amsterdammers met dit schitterende Ajax uit tenue.

  • Officiële Ajax Shop
  • Uitwedstrijden
  • Stof: 100% polyester
  • adidas Clima cool technologie
  • Seizoen 2019/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *