Ajax Uit Tenue Blauw 2020-2021

ajax uit tenue blauw 2020-2021Koop hier het Ajax uit tenue blauw 2020-2021 in onze shop. In de rekken ook het adidas Ajax uittenue kids 2020-2021 en natuurlijk weer een minikit. Je gaat deze zien buiten de Johan Cruijff Arena tijdens de Eredivisie, KNVB beker en Champions League wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: kids, junior, heren en vrouwen
  • Buiten de Johan Cruijff Arena

Je kan het tenue uit ook bedrukken met een speler of eigen naam en nummer. We gaan weer los tijdens de uitwedstrijden met een geweldig uittenue van Ajax. Je kunt voor het laatste nieuws even langs de officiële site van: AFC Ajax.

Als voetballiefhebber zoek je de beste prijs maar via Ajaxshop.nl steun je ook de voetbalclub. Alleen Ajaxshop heeft de officiële bedrukking dus kan ook een reden zijn om daar te bestellen.

Ajax heeft voor het seizoen 2020/2021 gekozen voor een blauw tenue. Deze is er voor alle uitwedstrijden van de Amsterdammers. Je vindt deze voor jong en oud in de AFC Ajax store. Naast de tenues hebben we ook trainingskleding zoals voetbal trainingspakken en shirts in dezelfde kleuren. Je kunt morgen al op de training lopen met deze nieuwste kleding.

Ajax Uit Tenue Blauw 2020-2021

Het adidas Ajax tenue is ontworpen door adidas. Deze past prima in de complete uit lijn van Ajax. AFCA Ajax heeft wel vaker een blauw uittenue gehad. Een prachtig contrast met de witte accenten zoals de logo’s en Ziggo in het midden. We kunnen wel zeggen dat het tenue compleet is veranderd vergeleken met de jaren hiervoor. Je hebt hiervoor het shirt in het grijs/blauw gezien en daarvoor in fluor groen. De adidas strepen zijn weer naar de onderkant gegaan in plaats van op de schouders. Ga los en maak je klaar.

  1. Je kunt ook een los adidas Ajax uitshirt lichtblauw 2020-2021 bestellen. Deze heeft nu weer een ronde hals en staat op plek 1 van best verkochte shirts van dit moment.

Een AFC Ajax tenue uit is ontworpen met een normale pasvorm. Het voetbalbroekje uit heeft dezelfde kleuren als de kousen. Op het voetbalbroekje het Ajax en adidas logo op de bovenbeen. Je kunt ook alles los bestellen in de Ajax voetbal fanshop. Natuurlijk ook de sokken die bestaan uit een linker en rechter sok. We verwachten dat de Amsterdammers alles gaan doen om prijzen te pakken. Vanaf hier denken we speciaal aan Nouri! Stay Strong Appie.

  • Amsterdamsche Football Club “Ajax”
  • Uitwedstrijden
  • Kleur: blauw met wit
  • adidas Clima-cool technology

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.