Home » Voetbalnieuws » Ajax Uitshirts en Tenues 2017-18

Ajax Uitshirts en Tenues 2017-18

ajax uitshirts blauw 2017-18De nieuwe blauw met witte Ajax uitshirts en tenues 2017-18 kopen? Het is allemaal nog niet zeker welke kleuren combinatie het Ajax uitshirt 2017-2018 al krijgen. In de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gaan we dan het blauw met witte voetbalshirt vinden.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €64.95
Beschikbaar in: kids, junior en senioren
Seizoen: 2017-2018
Wat vind je van dit Ajax shirt?

Ajax en adidas zullen binnenkort het shirt tonen en de voetbalshirts zijn dan verkrijgbaar in de officiële Ajaxshop. We gaan ons ook verder verdiepen in hoofdsponsor Ziggo. Via onderstaande button kom je direct in de officiële Ajaxshop voor alle nieuwste wedstrijdkleding uit en trainingskleding.

ajax fanshop

Het nieuwe Ajax uitshirt 2017-2018 compleet anders dan het 3 kruizen uitshirt van vorig seizoen. Ajax uitshirts en tenues 2017-18 extra populair door het behalen van de Europa League finale. Het voetbalshirt zal dus wel weer in het blauw maar een andere kleur blauw. De kleur blauw met witte accenten van adidas. Het uitshirt gekenmerkt door de v-hals kan natuurlijk worden bedrukt. Kledingsponsor adidas met de strepen onder de oksel en logo op de linker borst. Aan de andere kant het Ajax logo. Per tien kampioenschappen krijgt een club een ster vandaar dat Ajax 3 sterren heeft. We zijn nog benieuwd naar de extra details. Ziggo pronkt natuurlijk nog in het midden. Hieronder de deals bij Ziggo als supporter.

Ajax Uitshirts en Tenues 2017-18

Een compleet Ajax uittenue? Shop ook een wit voetbalbroekje en voetbalkousen. Uiteraard inclusief de bekende Adidas strepen. Check ook binnenkort de details van het nieuwe thuisshirt.

Het Ajax voetbalshirt kopen? Een uitshirt 2017-2018 van Ajax Amsterdam beschikbaar in kinderen en volwassenen. Senioren voor €84,95 en voor kinderen €69,95 voor de reguliere voetbalshirts. In de officiële Ajax shop ook een Ajax shirt met naam en nummer. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen naam en nummer. De officiële bedrukking alleen bij in de Ajax shop. Shop later in het seizoen ook andere Ajax voetbalkleding en trainingskleding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *