Ajax Uittenue Baby Mini 2021-2022

ajax uittenue baby mini 2021-2022Zie hier! Voor de jongste fans het Ajax uittenue baby mini 2021-2022. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een los Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022. De overige kleding is beschikbaar voor jong en oud. Onze Ajax shop is ook weer geheel vernieuwd met de nieuwste producten.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Minikit voor kinderen vanaf 3 maanden tot 6 jaar

Deze minikit is ontworpen door adidas. Deze is er voor de aller kleinste voetbalfans onder ons. Het gaat om baby’s vanaf 3 maanden tot kids vanaf 6 jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om het Ajax thuistenue als minikit variant te bestellen. Hier is dan het Ajax minikit te bestellen zodat uw zoon of dochter opvalt op het voetbalveld. Je gaat hierboven dan naar de Ajaxshop en daar hebben ze de officiële bedrukking. Maak uw kind nu dus intens blij met de nieuwe Ajax tenue mini uit 21/22.

“Winnen doe je met z’n allen.” – Johan Cruijff

We weten 1 ding zeker dat het Ajax tenue uit 2021/2022 niet te zien zal zijn in de Johan Cruijff Arena. Wel tijdens de uitwedstrijden van de club. Daarnaast zal het uitshirt ook te zien zijn in de jeugdwedstrijden van Ajax. Hoe ver denken jullie dat de club uit Amsterdam volgend jaar in de Champions League gaat komen? Ajax zal er dan ook alles aan doen om te komende jaren goed te presteren in de Eredivisie en in de toekomst ook standaard mee doen op internationaal niveau.

Ajax Uittenue Baby Mini 2021-2022

adidas heeft dus ook het ontwerp van het Ajax uittenue baby mini 2021-2022 voor haar rekening genomen. Sinds de winterstop van het seizoen 2014-2015 staat niet AEGON meer op het shirt maar Ziggo. Het shirt en het broekje zijn, zoals gezegd uitgekomen in een opvallende kleur. Leuk altijd zijn de turquoise accenten. Zo valt ook meteen op dat het Ziggo logo prominent op de voorkant van het uitshirt staat. Daarnaast is het Ajax logo met de bekende 3 sterren hierboven op de linker borst te vinden. Zoek je toch iets minder prijzig? Ga eens langs bij het adidas Ajax uittenue minikit 2022-2023 voor dit seizoen.

Een adidas minikit van Ajax is al beschikbaar voor baby’s vanaf 3 maanden. De kleinste maatjes vanaf 90 tot uiteindelijk 176 cm.

Een groot voordeel is de unieke vormgeving van het Ajax tenue kinderen. Verder heeft de kleding van Ajax de adidas strepen op de kleding. Zie je dus graag je kind rondstruinen in Ajax kleding? Het is nu mogelijk met een tenue voor baby’s. Is uw kind nu dus al een echte Ajax fan en wil hij of zij niets liever dan Ajax kleding dragen tijdens het sporten? Dan is het de nieuwe tenue-tje voor baby’s het perfecte cadeau.

  • Ajax fanshop
  • Eredivisie / KNVB beker / Europa
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Stad: Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.