Ajax Uittenue Kids 2021-2022

ajax uittenue kids 2021-2022Hoppa! Ook wij hebben nu het Ajax uittenue kids 2021-2022 voor iedereen. Het tenue is namelijk al te verkrijgen voor kleintjes vanaf 3 maanden. We werken samen met de officiële Ajaxshop met diverse kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Uitwedstrijden
  • adidas voetbalkleding

Een nieuw seizoen betekent altijd zo veel nieuwe kleding. Heb je bijvoorbeeld al een Ajax trainingspak? Dan kan je ook een tenue voor daaronder in huis halen. Je ziet hier op de afbeelding het Ajax uittenue kids 2021-2022 wat niet alleen een mooie aanvulling voor je AFC Ajax collectie is maar ook gewoon lekker om in te chillen. Het uittenue en alle kleding is ontworpen door adidas. Dit zal tot sowieso 2022 zo blijven. Je gaat via bovenstaande button dus direct naar het overzicht. Let op! Ajax.nl/shop is de enige met een officiële bedrukking.

adidas blijft tot minimaal 2025 verantwoordelijk voor de Ajax voetbalkleding! Edwin vd Sar heeft voor een upgrade van het contract gezorgd! Kies dus de kleding voor de beste prijs in de Ajaxshop 🙂

Ga hier voor de nieuwste kleding in de kleuren blauw en zwart. Je ziet in de winkel alle tenues op een rij. Zoek je er 1tje voor senioren? Klik dan op de blauwe link: adidas Ajax uit tenue 2021-2022. We wensen je heel veel plezier met het prachtige uittenue en zien je graag terug :).

Ajax Uittenue Kids 2021-2022

Waar gaan we genieten van het Ajax tenue uit 2021/22? Sowieso buiten de Johan Cruijff Arena en in een enkel geval misschien thuis. We kijken dan ook direct uit naar de bekerwedstrijden, Eredivisie en Europa. Als we Europa horen dan denken we gelijk terug aan de Champions League. Waaruit bestaat het Ajax uittenue kids 2021-2022? Je ontvangt dan het uitshirt, short en voetbalkousen. Het voetbaltenue van de club kan voor de zomervakantie worden besteld en je loopt in de zomer in Ajax stijl over de boulevard.

Ajax is een team met jonge spelers dat voor niemand bang is – Lionel Messi

Ook dit seizoen is weer gekozen voor een unieke kleur voor het uittenue. Op welke kleur hoop jij nog eens voor het uittenue? We hebben al eens fluor groen gezien, zwart en welke kleuren eigenlijk nog meer? De unieke kleuren geven in ieder geval een prachtige dimensie mee. Altijd een compleet Ajax tenue willen hebben? Je kan deze eenvoudig selecteren in de Ajaxshop door je winkelwagen vol te gooien. Ajax en adidas werken al een tijd samen voor perfecte wedstrijdenkleding. Voorzien van de clima-cool technologie ga je een fris en fijn nieuwe voetbalseizoen in. We hebben natuurlijk ook een los adidas Ajax shirt uit 2019-2020.

  • Buiten de Johan Cruijff Arena
  • Seizoen 2021/2022
  • Gratis retourzenden
  • adidas Clima-cool materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *