Ajax Voetbalbroekje Uit 2019-2020

ajax voetbalbroekje uit 2019-2020Kijk aan! Na de sokken ook het Ajax voetbalbroekje uit 2019-2020. Zoek je dus kleding voor de training? Nou we hebben het voor je. Wil je toch een volledig Ajax uit tenue 2019-2020? We hebben natuurlijk ook het uitshirt en de Ajax voetbalsokken uit 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Partner: officiële Ajaxshop

Ben jij een echte Ajax fan? Je kunt hier dan gaan voor het Ajax voetbalbroekje uit 2019-2020. Altijd lekker om het nieuwe seizoen te beginnen met de nieuwste kleding. Wat is nog een voordeel van het short? Je kunt deze ook gebruiken als zwembroek. Ajax zal tijdens alle uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa aantreden in dit tenue. Een extra mogelijkheid is het bedrukken van je short. Een bedrukking kost €4,95 en zorgt ervoor dat je, je favoriete voetballer achterna kan gaan.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Als we kijken naar de stof van het Ajax voetbalbroekje uit 2019-2020 dan kunnen we melden dat het 100% polyester is. Een short draagt extra lekker in de sportschool of gewoon om in te chillen op de bank. We zien natuurlijk ook de sterren boven het Ajax logo geborduurd. Dat maakt het allemaal extra mooi! Wanneer draag jij bijvoorbeeld een voetbalbroekje en bezoek je wel eens de uitwedstrijden?

Ajax Voetbalbroekje Uit 2019-2020

Als we kijken naar de technologie van het voetbalbroekje dan weten we dat het met Clima-cool materiaal is ontworpen. Vocht wordt daardoor tijdens het sporten afgevoerd naar de buitenste laag van het broekje waardoor het droog en soepel blijft aanvoelen. Net zoals alle andere kleding is het short is alle bekende maten verkrijgbaar. Zoek je toch nog iets specifieks? Laat het ons dan weten en we gaan op jacht. Bekijk hier ook het trainingspak en los Ajax city trainingsjack creme blauw 2019-2020 in de shop. 1 ding is zeker, we gaan het short niet zien in de Amsterdam Arena.

  • Officiële Ajax voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester
  • adidas clima-cool materiaal
  • Geborduurd logo
  • Beschikbaar voor jong en oud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *