Ajax Voetbalbroekje Uit 2021-2022

ajax voetbalbroekje uit 2021-2022Kijk aan! Na de sokken ook het Ajax voetbalbroekje uit 2021-2022. Zoek je dus kleding voor de training? Nou we hebben het voor je. Wil je toch een volledig adidas Ajax uit tenue 2021-2022? We hebben natuurlijk ook het uitshirt en de Ajax voetbalsokken uit 2021-2022.

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • Prijs vanaf €35,00
  • Partner: officiële Ajaxshop

Ben jij een echte Ajax fan? Je kunt hier dan gaan voor het Ajax voetbalbroekje uit 2021-2022. Altijd lekker om het nieuwe seizoen te beginnen met de nieuwste kleding. Wat is nog een voordeel van het short? Je kunt deze ook gebruiken als zwembroek. Ajax zal tijdens alle uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League aantreden in dit tenue. Een extra mogelijkheid is het bedrukken van je short. Een bedrukking kost €4,95 en zorgt ervoor dat je, je favoriete voetballer achterna kan gaan.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Als we kijken naar de stof van het Ajax voetbalbroekje uit 2021-2022 dan kunnen we melden dat het 100% polyester is. Een short draagt extra lekker in de sportschool of gewoon om in te chillen op de bank. We zien natuurlijk ook de sterren boven het Ajax logo geborduurd. Dat maakt het allemaal extra mooi! Wanneer draag jij bijvoorbeeld een voetbalbroekje en bezoek je wel eens de uitwedstrijden?

Ajax Voetbalbroekje Uit 2021-2022

Als we kijken naar de technologie van het voetbalbroekje dan weten we dat het met Clima-cool materiaal is ontworpen. Vocht wordt daardoor tijdens het sporten afgevoerd naar de buitenste laag van het broekje waardoor het droog en soepel blijft aanvoelen. Net zoals alle andere kleding is het short is alle bekende maten verkrijgbaar. Zoek je toch nog iets specifieks? Laat het ons dan weten en we gaan op jacht. Bekijk hier ook het trainingspak en los Ajax city Daily Paper trainingstrui 2022-2023 in de shop. 1 ding is zeker, we gaan het short niet zien in de Amsterdam Arena. Alhoewel misschien per toeval.

  • Officiële Ajax voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester
  • adidas clima-cool materiaal
  • Geborduurd logo
  • Beschikbaar voor jong en oud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *