Ajax Voetbalbroekje Uit Blauw 2020-2021

ajax voetbalbroekje uit blauw 2020-2021Koop hier het Ajax voetbalbroekje uit blauw 2020-2021. Combineer deze lekker met de Ajax voetbalsokken uit blauw 2020-21 en het Ajax uitshirt. Je vindt hier alleen de officiële voetbalkleding. Inmiddels ken je de Clima-Cool technologie in combinatie met mesh-gaatjes.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kind, junior, vrouwen en heren
  • adidas Clima-Cool technologie

Je kunt het Ajax voetbalshort in de maten kind, junior, dames en mannen bestellen. Ben jij een echte Ajax fan? Dan hoort er ook zeker een uittenue in je kast te hangen. Het is even geleden dat ze in het blauw zijn gestoken. In de tijd van Rafael vd Vaart kan ik me nog herinneren maar misschien heb jij hele andere herinneringen aan Ajax in het blauw?

We gaan het blauwe uittenue zien tijdens het nieuwe seizoen in de Champions League, KNVB beker en Eredivisie.

Het Ajax voetbalbroekje uit in het blauw met witte accenten. Dit i een onderdeel van het complete tenue. Voor de uitwedstrijden is het een geweldige toevoeging. Voorzien van 100% polyester voor een droog en comfortabel gevoel. Je ziet natuurlijk ook weer de 3 sterren boven het logo. De sterren staan boven het Ajax logo geborduurd. Aan de andere kant het adidas logo en een voetbalbroekje kan nog worden bedrukt met nummer.

Ajax Voetbalbroekje Uit Blauw 2020-2021

Het Ajax voetbalshort is ontworpen door adidas. De kledingsponsor voorziet de kleding tot minimaal het einde van volgend seizoen. adidas zorgt voor de Clima-cool technologie voor een fris gevoel tijdens het sporten en trainen. Vocht gaat naar de buitenste lagen maar voelt ook fris en ideaal aan. Je kunt deze ook bedrukken met nummer mocht je gek willen doen. Bestel deze nu in de maten kinderen, junioren, vrouwen en heren te verkrijgen. De wedstrijden buiten de Johan Cruijff Arena in het prachtige blauwe uittenue. Voor een oudere kan je langs het Ajax voetbalbroekje uit 2021-2022.

  • Voetbalbroekjes en tenues
  • 100% polyester
  • adidas Clima-cool materiaal
  • Geborduurd logo en sterren
  • Europa, KNVB beker en Eredivisie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.