Ajax Voetbalsokken Thuis 2021-2022

ajax voetbalsokken thuis 2021-2022Scoor hier direct de Ajax voetbalsokken thuis 2021-2022. Lekker als je goedkope voetbalartikelen zoekt of wanneer je bezig bent een thuistenue compleet te maken. We hebben natuurlijk naast het klassieke thuisshirt ook het bijpassende short.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Onderdeel van het thuistenue
  • adidas voetbalkleding

We hadden het hierboven al even over het Ajax thuis tenue 2021/22 voor het nieuwe seizoen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het bestellen in de officiële Ajaxshop. Wij hebben de prijzen overal vergeleken maar komen toch iedere keer weer bij Ajaxshop.nl uit:). De prijzen variëren van €17,95 tot later €12,95. Als je kijkt naar de maten van de kousen dan zien we: 30 tot en met 50. Ze passen dus perfect in iedere voetbalschoen zodat je nog lekkerder over het veld kan vliegen. Op de voorkant van de voetbalsokken staat niets vermeld maar op de achterkant staat het adidas logo. Kies hier ook het Ajax voetbalbroekje thuis oude logo 2021-2022.

Don’t worry about a thing, cause every little thing is gonna be alright

Sportgigant adidas heeft de kousen ook nu weer ontworpen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit. Tijdens de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena zien we deze Ajax voetbalsokken thuis 2021-2022. Al let je minder snel op sokken dan op een voetbalshirt ;). We zijn benieuwd naar de wedstrijden van AFC Ajax in de Eredivisie, Europa en KNVB beker. Kunnen we nog iets melden over de kousen? Ja! Ze hebben een speciaal ontworpen voetbed waardoor er niet snel blaarvorming ontstaat. Daarnaast zorgen ze voor demping tijdens het rennen.

Ajax Voetbalsokken Thuis 2021-2022

De samenwerking met adidas is al een paar jaar van kracht. We kennen nu ook wel het bekende ClimaCool materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Ideaal als je snel natte voetbalschoenen krijgt dan is dat nu verleden tijd. Kom nu als eerste op de training met deze voetbalsokken. Toch iets meer geld te besteden? Ga eens op bezoek bij het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022 of kies eens voor een trainingspak.

  • Onderdeel: Ajax voetbalsokken thuis
  • Ergonomisch ontwerp
  • Comfortabel voetbed
  • Kleuren: wit en rood
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Tenue thuis

Voetbalsokken lijken onbelangrijk maar we kunnen niet meer zonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *