Ajax Voetbalsokken Uit 2019-2020

ajax voetbalsokken uit 2019-2020Hier zijn dan de Ajax voetbalsokken uit 2019-2020 voor een nieuw seizoen. Het betreft de officiële kleding uit de Ajax fanshop. Vind je dit niet genoeg? We hebben ook het Ajax voetbalbroekje uit 2019-2020 en een uitshirt.

direct bestellen vsd

  • Prijs €17,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas voetbalkleding
  • Partners: Ajaxshop

Als we kijken naar de Ajax voetbalsokken uit 2019-2020 dan zien we direct adidas. Het is dus een ideale aanvulling voor je Ajax uit tenue 2019/2020 of om als cadeau te geven. Je bent dan weinig kwijt en het is  nog leuk om te geven ook. Ben je al de trotse eigenaar van het Ajax uitshirt en voetbalshort? Dan is dit het laatste deel van de puzzel voor je. Via de bovenstaande button ga je direct naar de officiële Ajaxshop.nl.

Don’t worry about a thing, cause every little thing is gonna be alright

Wanneer zou jij de Ajax voetbalsokken uit 2019-2020 dragen? We horen wel eens dat ze perfect in de voetbalschoenen passen. Daarnaast dragen de spelers van Ajax de sokken natuurlijk ook tijdens de uitwedstrijden. Wil jij dus je eigen club vertegenwoordigen tijdens je eigen trainingen of sporten? Je kan dan zeker gaan voor deze voetbalkousen. Uiteraard zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit en hebben het Ajax logo op de voorkant en het adidas logo op de achterkant. De sokken hebben een vernieuwd voetbed waardoor blaren worden voorkomen en een ideale pasvorm gegarandeerd is.

Ajax Voetbalsokken Uit 2019-2020

Waar komt de perfecte pasvorm vandaag voor de Ajax voetbalkousen? Vooral omdat adidas heeft gekozen voor een linker en rechtersok. Dit wordt aangegeven op de sokken zelf. adidas voetbalkousen met uiteraard “AJAX” aan de voorkant gestikt. Wacht dus niet langer en maak je Ajax voetbaltenue compleet voor het aankomende seizoen. Je kunt dus helemaal los met shoppen bij Ajaxshop. Welke kledingstuk vind jij, dat niet mag ontbreken als Ajacied zijnde?

  • Ajax voetbalsokken
  • Ergonomisch design
  • adidas Clima-cool technologie
  • Mooi ontworpen voetbed tegen blaarvorming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *