Ajax Voetbalsokken Uit Blauw 2020-21

ajax voetbalsokken uit blauw 2020-21Koop hier de Ajax voetbalsokken uit blauw 2020-21 in onze Ajax shop. We hebben natuurlijk aanbieder Ajaxshop geselecteerd. We gaan ze tegenkomen in de Champions League, KNVB beker en Eredivisie. Alleen tijdens de uitwedstrijden, dus buiten de Johan Cruijff Arena.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • In: kids, kinder, junior, heren en dames
  • Seizoen: 2020/21
  • Partners: Ajaxshop

Je vindt in onze Ajax voetbal fanstore de nieuwste Ajax voetbalkousen. Natuurlijk kan je ook weer voor een heel tenue gaan. We gaan dit specifieke tenue vaak zien tijdens de uitwedstrijden. Dit wil dus zeggen buiten de Johan Cruijff Arena. Wens je een compleet Ajax uit tenue dan ben je goed op weg.

Aan welke tenue doet jij dit blauwe uittenue denken van Ajax?

De kousen zijn een belangrijk onderdeel. Je kunt voor aankomend seizoen ook het shirt en meer bestellen. Als je kijkt naar de uitwedstrijden, dan zijn deze altijd beladen. Voor veel van de tegenstander brengt het iets extra’s mee. Deze kousen zijn ontworpen van geweldige kwaliteit en 100% polyester. Aan de voorkant het Ajax logo en het adidas logo op de achterkant. Ga los en maak je klaar voor een Corona vrij jaar.

Ajax Voetbalsokken Uit Blauw 2020-21

De Ajax voetbalkousen in het blauw zijn ontworpen door adidas. Ze hebben dan ook een normale pasvorm. Deze pasvorm zorgt dat de sokken ideaal in de voetbalschoenen passen. Gaat Ajax weer eenvoudig kampioen worden of krijgen ze het lastig net al afgelopen jaar? We hopen op het kampioenschap maar ver in de Champions League is natuurlijk ook koning. Je kunt de kousen in alle maten krijgen. Ga los met deze kleding en maak je klaar voor een zomer met voetbal maar maak je vooral klaar voor het nieuwe seizoen. Je kunt bij ons ook de nieuwste cadeau’s van Ajax krijgen.

  • Ergonomisch design
  • adidas Clima-cool technologie
  • 100% polyester
  • Ajax website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.