Ajax Voetbalsokken Uit Blauw 2022-23

ajax voetbalsokken uit blauw 2022-23Koop hier de Ajax voetbalsokken uit blauw 2022-23 in onze Ajax shop. We hebben natuurlijk aanbieder Ajaxshop geselecteerd. We gaan ze tegenkomen in de Champions League, KNVB beker en Eredivisie. Alleen tijdens de uitwedstrijden, dus buiten de Johan Cruijff Arena.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: kids, kinder, junior, heren en dames
  • Seizoen: 2022/23

Je vindt in onze voetbal fanstore de nieuwste voetbalkousen van de club. Natuurlijk kan je ook weer voor een heel tenue gaan. We gaan dit specifieke tenue vaak zien tijdens de uitwedstrijden. Dit wil dus zeggen buiten de Johan Cruijff Arena. Wens je een compleet uit tenue dan ben je goed op weg.

Aan welke tenue doet jij dit blauwe uittenue denken van Ajax?

De kousen zijn een belangrijk onderdeel. Je kunt voor aankomend seizoen ook het shirt en meer bestellen. Als je kijkt naar de uitwedstrijden, dan zijn deze altijd beladen. Voor veel van de tegenstander brengt het iets extra’s mee. Deze kousen zijn ontworpen van geweldige kwaliteit en 100% polyester. Aan de voorkant het clublogo en het adidas logo op de achterkant. Ga los en maak je klaar voor een Corona vrij jaar.

Ajax Voetbalsokken Uit Blauw 2022-23

De Ajax voetbalkousen in het blauw zijn ontworpen door adidas. Ze hebben dan ook een normale pasvorm. Deze pasvorm zorgt dat de sokken ideaal in de voetbalschoenen passen. Gaat de club weer eenvoudig kampioen worden of krijgen ze het lastig net al afgelopen jaar? We hopen op het kampioenschap maar ver in de Champions League is natuurlijk ook koning. Je kunt de kousen in alle maten krijgen. Ga los met deze kleding en maak je klaar voor een zomer met voetbal maar maak je vooral klaar voor het nieuwe seizoen. Je kunt bij ons ook de nieuwste cadeaus van de club krijgen.

  • Ergonomisch design
  • adidas Clima-cool technologie
  • 100% polyester
  • Ajax website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *