Argentinie Trainingspak 2019-2020

argentinie trainingspak 2019-2020Hoppa! We hebben het adidas Argentinie trainingspak 2019-2020 weer in de shop. Via onderstaande button ga je naar Voetbalshop met ook het nieuwste adidas Argentinië trainingspak zwart 2020-21. Wil je toch liever een los jack? Uiteraard is dat ook mogelijk.

direct bestellen vsd

  • Voetballand: Argentinië
  • Sterspeler: Messi
  • adidas trainingspakken

We beginnen met wat extra informatie over het Argentinie trainingspak 2019/2020 maar ook de komende toernooien. Je wilt natuurlijk wel weten in wat voor staat Messi zich verkeerd;). Afgelopen zomer was de World Cup een drama. Nu zullen ze de schouders eronder moeten steken tijdens de Copa America. Je kunt naast een pak ook gaan voor een Argentinie uitshirt blauw 2020-2021. We zijn erg benieuwd wat je van het trainingspak vindt! Het adidas Argentinie trainingspak 2019-2020 is alleen bij Voetbalshop.nl te verkrijgen. We hoeven dus niks te vergelijken vooralsnog. Wil jij net als Messi, Aguero of Di Maria ook dit prachtige trainingspak? Je kunt deze eventueel bedrukken voor €4,95.

We gaan Argentinie zien tijdens de Copa America! Gelukkig wordt het uitgezonden op Ziggo.

Argentinië Trainingspak 2019-2020

Uiteraard heeft adidas ook nu weer een eigen naam: Argentinië trainingspak zip blue. Als we kijken naar de stof dan is het weer 100% polyester. Natuurlijk bestaat deze uit het jack en bijbehorende trainingsbroek. Wil je 1 van deze 2 nou los bestellen dan kan dat ook. Een adidas trainingspak is Clima-cool ontworpen voor een luchtig gevoel tijdens de warme dagen. Let op! Het trainingsbroek is aan de onderkant nij de uiteinden iets strakker. Aan de onderkant van de mouwen en hals zit elastiek. Hier kan je dan rekening mee houden. Tegenwoordig is het onwijs populair om producten milieu vriendelijk te ontwerpen! Het is bij deze trainingspak ook het verhaal met de gerecyclede stof.

  • Land: Argentinië
  • Trainingspakken landen
  • Toernooi: Copa Amercia
  • adidas voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.