Arsenal Aubameyang 14 Thuisshirt 2019-2020

arsenal aubameyang 14 thuisshirt 2019-2020Koop hier het Arsenal Aubameyang 14 thuisshirt 2019-2020 bij Voetbalshirtsdirect. Je kunt ook even langs bij het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 en dan een andere naam selecteren. Ook is het later mogelijk om het Gabon shirt Aubameyang 2019/2020 te bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Pierre-Emerick Aubameyang #14

De ster Pierre-Emerick Aubameyang is een geweldige spits en laat altijd zien van grote waarde te zijn voor een elftal. De Gabonees begon zijn betaalde loopbaan bij AC Milan. Aubameyang viel niet bepaald op in de spits. Hij bleef ongeveer 5 jaar bij AC Milan zonder resultaat en ze lieten Pierre-Emerick voor iets meer dan een miljoen gaan naar Saint-Étienne. Opeens begon de spits te scoren wat hem een transfer opleverde naar Borussia Dortmund waar hij het fantastisch heeft gedaan. Nu begint een nieuw hoofdstuk bij Arsenal football club en komt hij over voor een bedrag van €63.750.000.

Arsenal FC heeft het clubrecord verbroken om Aubameyang binnen te halen. Wat vind jij van deze speler tot nu toe?

Arsenal Aubameyang 14 Thuisshirt 2019-2020

Het Aubameyang shirt van Arsenal is geweldig populair door de prestaties en transfer van de spits. Bekijk bijvoorbeeld in onderstaande Youtube film een aantal hoogtepunten. Aubameyang gaat in de competitie de strijdt aan met Lacazette. Beide spelers scoren aan de lopende band en schelen ook niet veel in leeftijd. Aubameyang is inmiddels bijna 31 en blijft hopelijk veel scoren in het Emirates stadium. Volgens diverse bronnen waren ook Manchester City en Real Madrid in de markt voor de snelle spits.

  • Naam: Pierre-Emerick Aubameyang
  • Rugnummer: 14
  • Club: Arsenal FC
  • Nationaliteit: Gabon
Het Gabon shirt met Aubameyang achterop volgt later

We hebben het Aubameyang shirt Gabon nog niet in de voetbalshop. Het betreft een land waar we niet vaak voetbalshirts of voetballers vandaan zien komen. Ze strijden in ieder geval mee om de WK-kwalificatie Africa. Inmiddels heeft Pierre-Emerick Aubameyang met rugnummer 9 al 20 interlandgoals gescoord en is hij aanvoerder van het elftal. Wanneer het voetbalshirt beschikbaar is zullen we deze uiteraard aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.