Home » Arsenal » Arsenal Tenue Kids 2018-2019

Arsenal Tenue Kids 2018-2019

arsenal tenue kids 2018-2019Het Arsenal tenue kids 2018-2019 of een los Arsenal shirt thuis kind 2018-19 met een opvallend design. Wat vind jij van het complete tenue en kleurensamenstelling?

direct bestellen

Outlet voetbaltenues
Beschikbaar in: kids, junior en kinderen
Seizoen: 2018/2019
Sterspelers: Ozil en Aubameyang
Arsenal Football Club

Heb je dus bijvoorbeeld al het Arsenal trainingspak in je kast hangen? Je collectie voor je zoontje kan niet groot genoeg zijn. Kinderen zijn op steeds jongere leeftijd betrokken bij voetbal en hebben al snel een voorkeursclub. In Nederland hebben ze dat vaak al maar voorbeelden van spelers halen ze dan uit de Premier league. Het nieuwe Arsenal tenue kids 2018-2019 kan dus worden ontworpen als een Lacazette, Aubameyang of Ramsey variant worden gemaakt.

Arsenal Tenue Kids 2018-2019

Het Arsenal tenue kids 2018-2019 te verkrijgen voor kids vanaf 8 tot een jaar of 16. Twijfel je over de juiste maat kan een kleine S volwassen ook altijd uitkomst bieden. De Arsenal voetbaltenues zullen te zien zijn tijdens thuiswedstrijden van Arsenal. Het kan zijn dat we het tenue ook soms in uitwedstrijden zien. Afhankelijk van de kleuren van de tegenstander. In het Emirates Stadium is de rust nog niet helemaal gekeerd naar een zwart vorig seizoen. Het begin van dit seizoen is ook nog niet echt lekker. De club uit Londen is vorig seizoen 6de geworden waardoor de club dit jaar in de Europa League te zien zal zijn. We kijken allemaal uit naar de topwedstrijden van de club omdat het de Europa League nog leuk maakt. Eigenlijk horen ze daar natuurlijk niet thuis.

Info en Sponsors Voetbaltenue Kinderen

Het nieuwe Arsenal voetbaltenue kinderen is uitgekomen in de traditionele clubkleuren. Toch krijgt het veel kritiek. Mijn vraag is dan ook of jullie de kritiek terecht vinden? Dit Premier League seizoen maakt het op zich niet uit als ze maar bij de bovenste 4 eindigen. De grote vraag of ze dat inderdaad kunnen. Wat vind jij van het vierkant in het rood met donkere accenten en dan weer wit? De sponsor op het Arsenal shirt is net als vorig jaar Fly Emirates. Ben je dus fan van spelers uit de selectie bestel dan snel een: Özil shirt, Lacazette shirt of Granit Xhaka shirt Arsenal. Hoe ver komt Arsenal bijvoorbeeld in Europa en denk jij dat ze prijzen gaan pakken?

Het Puma Arsenal thuistenue 2018/19 beschikbaar in long sleeve en korte mouwen. Lekker toch om tijdens de koudere dagen lange mouwen te dragen. Emery zal het koste wat kost weer alles aan doen om dit seizoen de landskampioen titel in de wacht te slepen. Uiteraard is dat bijna niet mogelijk. Concurrenten Chelsea en Tottenham Hotspur zullen het Arsenal zoals ieder seizoen niet makkelijk maken door deze hevige concurrentie van de clubs uit Londen. Het nieuwe Arsenal tenue kids 2018-2019 een duim of zeggen jullie ik laat deze links liggen? Bekijk naast het nieuwe thuis tenue 2017/18 ook andere voetbalkleding van Puma of misschien wil jij wel eens nieuwe voetbalschoenen?

  • Officieel Arsenal Shop artikel
  • Puma Dry-Cell technologie
  • Premier League
  • Arsenal tenue kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *