Home » Arsenal » Arsenal Thuistenue 2018-2019

Arsenal Thuistenue 2018-2019

arsenal thuistenue 2018-2019Het Arsenal thuistenue 2018-2019 voor senioren maar ook het Arsenal tenue kids 2018-2019 voor de liefhebbers. Eens dat het tenue tegenvalt vergeleken met voorgaande thuistenues?

direct bestellen

Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2018/2019
Kleuren: rood met wit
Sterspelers: Ozil en Alexis Sanchez
Arsenal Football Club

Het Arsenal thuistenue 2018-2019 staat al direct in de lijst van matige tenues wereldwijd. Deel jij deze mening of vind jij het een prachtig tenue. Een mening is natuurlijk maar een mening. Als je kijkt naar het Arsenal uit tenue 2018-2019 in een donkerblauw, rode kleur of het Arsenal 3e tenue 2018/19 in turquoise. De thuiswedstrijden in het Emirates Stadium zullen extra goed in de gaten worden gehouden. Na een slechte start tegen geweldige tegenstanders is het zaak om de rug te rechten.

Arsenal Thuistenue 2018-2019

Het Arsenal thuistenue 2018-2019 is zoals te zien op de afbeelding samengesteld uit de basiskleuren. Toch verschilt de kleur rood van club Arsenal FC. Het thuis tenue Arsenal bestaat uit het Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019, het Arsenal voetbalbroekje thuis en de Arsenal voetbalsokken thuis. Wat zou er anders kunnen aan het tenue? Ben jij ook zo benieuwd hoe het seizoen gaat verlopen met de nieuwe trainer? Puma heeft er werk van gemaakt van trainingskleding, shirts en heel veel merchandise allemaal te verkrijgen. Zoek jij als fan iets unieks zoals sjaals, vlaggen en dekbedovertrekken laat het ons dan even weten.

Puma Ontwerp voor het Tenue 2018/19

Het Puma logo is zichtbaar in het wit op de rechterborst en het Arsenal logo op de linkerborst. Verder is uiteraard ook de sponsor Fly Emirates zichtbaar op de voorkant van het voetbalshirt. Zo genoeg gezeurd over het tenue. Zal dit het tenue zijn waar nieuwe resultaten in worden geboekt. Welke voetballer is je favoriet? Zelf ben ik wel fan van Lacazette en Aubameyang maar gek genoeg zie ik ze regelmatig op de bank. Ozil heeft het ook wederom moeilijk dus de vraag blijft: is het welke een geschikt club voor Ozil. Goed om te zien dat ook jonge spelers zijn gehaald. Mattéo Guendouzi is de krullenbol op het middenveld en Lucas Torreira overgekomen na een goed WK. Welke voetballer vind jij helemaal niks uit de selectie?

  • Arsenal voetbalkleding
  • Premier League
  • Puma Dry-Cell materiaal
  • 100% polyester
  • Bedrukking mogelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.