Arsenal Voetbalbroekje Thuis Wit 2019-2020

arsenal voetbalbroekje thuis wit 2019-2020Wil jij het Arsenal voetbalbroekje thuis wit 2019-2020 kopen? Als aanvulling op het Arsenal rood wit thuisshirt 2019-2020 dan ga je lekker. Je kunt een tenue helemaal compleet bouwen als je wenst :).

direct bestellen

  • Hierboven direct naar Unisportstore
  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 2019/2020
  • Vernieuwde adidas kleding

Wat valt je op als je kijkt naar het Arsenal voetbalbroekje? Juist! adidas heeft deze ontworpen en niet Puma. Het Arsenal shirt is natuurlijk al prachtig en deze kan er ook bij worden besteld. Ga direct voor een compleet tenue als je toch bezig bent. Als je kijkt naar de uitstraling dan lijkt deze heel veel op het Ajax voetbalbroekje thuis oude logo 2021-2022. Heel veel plezier met de kleding van The Gunners.

Je kunt ook nog de Arsenal voetbalsokken thuis wit rood 2019-20 selecteren om nog meer Arsenal in huis te halen 🙂

De opvallende felrode kleur als accenten met witte kleur valt altijd op. Het Arsenal short past dan ook bij meerdere kleding. Je kunt deze niet gebruiken als zwembroek door de witte kleur. Het Arsenal F.C. logo zal te vinden zijn aan de rechterkant. Het adidas logo bevindt zich aan de linkerkant. De volledige stijl van Puma is mooi van kleur en zeer modern ontwikkeld.

Arsenal Voetbalbroekje Thuis Wit 2019-2020

Het Arsenal thuis short zal worden gedragen tijdens de wedstrijden in het Emirates stadion. Je ziet deze dan ook wereldwijd en overal worden gedragen. Het is een prachtige club in Engeland met een rijk verleden. De club die opgericht is in een volkswijk kent ook veel respect binnen de Premier League. Wij kennen Arsenal natuurlijk van de (ex) sterspelers Robin van Persie, Marc Overmars en bijvoorbeeld Dennis Bergkamp. Bergkamp maakte prachtige jaren mee met in een team met Thierry Henry en Patrick Vieira. Engels voetbal populair overal ter wereld.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie
  • Mesh-gaatjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *