Arsenal Voetbalsokken Thuis Wit Rood 2019-20

arsenal voetbalsokken thuis wit rood 2019-20Scoor hier de Arsenal voetbalsokken thuis wit rood 2019-20 als onderdeel van het tenue. Je kunt in onze Arsenal shop ook het Arsenal voetbalbroekje thuis wit 2019-2020 erbij bestellen. Daarnaast hebben we verder weer alles van de Gunners.

direct bestellen

  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: 30 tot 50
  • Arsenal kousen wit met rood

Je kunt de Arsenal voetbalsokken betellen via bovenstaande button. Daar vind je ook alle andere kleding van The Gunners. Zo vind je daar ook het thuisshirt of het Arsenal trainingspak. Deze sokken zijn het goedkoopste officiële product om te krijgen van Arsenal. Je kunt ook nog zoeken naar de tenues van vorige seizoen misschien helpt dat qua prijs.

Arsenal FC gaat aankomend seizoen minimaal 1 prijs pakken

Als je kijkt naar het kledingmerk dan zie je nu adidas. Ze nemen het hele ontwerp van het tenue onder handen. Zoom je in op de Arsenal thuis kousen wit met rood 2019/20 dan valt vooral de klasse uitstraling op. Net zoals de uitsokken bevatten deze kousen ook horizontale strepen tot het voetbed. Het voetbed is steviger gemaakt zodat het perfect past in de voetbalschoen. In de sokken zorgt de steun dat de kans op blessures is afgenomen.

Arsenal Voetbalsokken Thuis Wit Rood 2019-20

Als je kijkt naar het complete tenue dan bestaat deze uit het thuisshirt, short en deze kousen. adidas ontwerpt kleding met Clima-cool materiaal. Misschien heb je daar wel eens van gehoord. Deze zorgt dat zweet weg kan stromen. Zelfs met regen voelt de kleding lekkerder aan. Je hebt dus tijdens voetbal minder last van zware voeten. Nieuw is het speciale ontwerp voor een linker en rechter voet. Je voelt direct verschil bij het dragen van sokken in de voetbalschoen. Je kunt ook de nieuwere adidas Arsenal thuiskousen wit 2020-2021 selecteren vanaf €14,95.


Heel de wereld kijkt betrokken mee wanneer Arsenal het moet opnemen in Europa. In Engeland maar ook daarbuiten heeft de club veel respect verdiend. De bijzondere acties van wereldvoetballer als Henry zullen we allemaal nooit vergeten. Voor ons als Nederlanders is het gemakkelijk om een bezoek te brengen aan London om een wedstrijd van dichtbij te kunnen bekijken. We hopen dan ook snel op nieuwe successen.

  • Arsenal thuis kousen wit met rood
  • Seizoen 2019/2020
  • Clima-Cool technologie
  • Kledingmerk: adidas
  • 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *