AS Monaco Trainingspak Zwart 2017-2018

as monaco trainingspak zwart 2017-2018In onze voetbal fanshop is het AS Monaco trainingspak zwart 2017-2018 een prachtige aanvulling bij het thuisshirt. Hieronder nog veel meer nieuwe kleding van de club uit de Franse competitie.

direct bestellen vsd

  • Nike trainingspakken
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Partners: Voetbalshop.nl

Deze zal gedragen worden wanneer uitwedstrijden worden gespeeld in de competitie en de Champions League. Een trainingspak zoals deze heeft de prijs gewonnen van het mooiste trainingspak voetbalclubs. Het Monaco trainingsjack is te zien in het wit met rode accenten en de Monaco trainingsbroek is in het zwart te verkrijgen. De rode accenten zien we terug op de schouder en het Nike logo. Hier ook het Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023, Kappa AS Monaco uitshirt zwart 2022-2023 en het 3e shirt outlet.

Het trainingspak Monaco is voorzien van vijf ritsen. Nike heeft alles in het werk gesteld om een comfortabele trainingspak te ontwikkelen. Een Nike Monaco trainingspak is ontwikkeld met een Dri-fit technologie om het comfortabel en droog te laten aanvoelen. Het is ook niet voor niets dat het Monaco trainingspak is uitgeroepen tot het mooiste trainingspak. Vergelijkbare zwarte pakken met PSG Jordan trainingspak wit paars 2020-2021 of Nederlands Elftal trainingspak zwart 2018-2019.

AS Monaco Trainingspak Zwart 2017-2018

Het is mogelijk om deze te personaliseren met initialen of nummer. Heb je dus een favoriet nummer of een nummer van je favoriete speler dan kan deze worden bedrukt op het pak. Een Nike trainingspak is Dri-fit ontworpen. Tevens zijn de Monaco trainingspakken 2017-2018 ontworpen met een normale pasvorm. Een prachtig trainingspak die niet mag ontbreken in je collectie. Wil jij dus net als de sterren en alle andere spelers en liefhebbers het trainingspak dragen dan is het nu je kans. Deze wordt aangeboden bij nog maar één aanbieder dus wees er snel bij. AS Monaco trainingspakken worden goedkoop aangeboden in diverse maten voor alle leeftijden. We wensen je veel plezier en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen volg ons dan op Facebook of Google+.

  • Presentatie- en trainingspakken
  • Voetbalkleding: Nike
  • Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *