Atalanta Bergamo 3rd Shirt Blauw 2020-2021

atalanta bergamo 3rd shirt blauw 2020-2021Koop hier het Atalanta Bergamo 3rd shirt blauw 2020-2021. Deze is voorzien van een blauwe kleur voor de Champions League. Het voetbalshirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren
  • Joma voetbalkleding
  • Stadion: Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo

Dee zal te zien zijn tijdens de bekerwedstrijden/Coppa Italia van Atalanta. Maar dat is niet alles, want dit seizoen spelen ze ook in de Champions League. Bij veel clubs staat een derde club voor een Europees voetbalshirt. Je kunt dus wel zeggen dat het een uniek item is. Bekijk ook eens het Joma Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021 en Atalanta Bergamo uitshirt wit 2020-2021 in onze store.

Deze moest een totaal andere kleur zijn volgende de FIFA regels. Toch hebben ze gewoon een blauw shirt maargoed. Atalanta heeft Joma de opdracht gegeven om een neutraal voetbalshirt te ontwerpen. Je kunt wel zeggen dat het is gelukt. Net zoals vorig seizoen is het leuk om dergelijke shirts te verzamelen. We kennen AB niet zo goed maar ze hebben de afgelopen jaren wel naam gemaakt.

Atalanta Bergamo 3rd Shirt Blauw 2020-2021

In overleg heeft Atalanta voor een ander logo gekozen dan het originele logo. Het logo van kledingmerk Joma is eveneens te zien op het voetbalshirt. Beide logo’s staan op de linker- en rechterborst. De mouwen zijn gecreëerd met een strakke pasvorm. Je kunt dus zeggen dat deze iets strakker zit. Het is ook mogelijk een bedrukking te organiseren. Denk aan je eigen of bestaande naam en rugnummer. Wil je op de hoogte blijven van unieke goedkope voetbalshirts volg ons dan op Facebook.

  • Joma voetbalkleding
  • Meerdere voetbalshirts
  • Te zien in de Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *