Athletic Bilbao Thuisshirt Kids 2018-2019

athletic bilbao thuisshirt kids 2018-2019Wil jij voor junioren een Athletic Bilbao thuisshirt kids 2018-2019 kopen? Bekijk ook een Athletic Bilbao uitshirt kind 2018-19 voor kinderen. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kinder, junior en kids
  • 100% polyester
  • New Balance voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Kutxabank

In onze Athletic Bilbao shop het thuisshirt bedrukken met de helden Muniain en Etxebarria? Een voetbalshirt met naam voor kinderen en senioren. Shop daarnaast ook het Athletic Club Bilbao trainingspak. Een Athletic Bilbao thuisshirt kids 2018-19 is een mooie aanvulling op je Club Bilbao collectie. Zoals te zien is het Athletic Club Bilbao ontwikkeld in samenwerking met sportgigant New Balance. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van een mooie kwaliteit van je aankoop. Wanneer draag jij meestal voetbalshirts?

Het Athletic Club Bilbao shirt kinderen en Athletic Club Bilbao thuisshirt 2018-2019 zal dit seizoen te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club in de Primera Division en de Copa del Rey. Bilbao speelde vorige seizoen nog Europa League en dan nu geen Europa. Een prestatie van formaat voor een relatief klein clubje. Als voetballiefhebbers hopen we met z’n allen dat we lang mogen genieten van het Athletic Bilbao tenue thuis tijdens het grote toernooi. Hierboven in de tabel hebben we de aanbieder van het totale Athletic Bilbao thuisshirt kids 2018-2019 voor je uitgezocht. Shop snel bij de goedkoopste aanbieder!

Athletic Bilbao Thuisshirt Kids 2018-2019

Het Athletic Club Bilbao shirt 2018-19 is zoals gezegd ontworpen in samenwerking met New Balance en is uitgekomen met een witte en rode kleuren combinatie. Het complete tenue bestaat uit het Athletic Bilbao thuisshirt kids 2018-2019, het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis en de voetbalkousen thuis. Ga je vaak naar de training of sportschool? Het Athletic Club Bilbao thuis tenue 2018-19 is ideaal om in te sporten. Je lichaamstemperatuur blijft altijd perfect door de Nike technologieën. Bestel het Athletic Bilbao tenue of Athletic Bilbao shirt snel want ze vliegen de deur uit.

Het New Balance Bilbao voetbalshirt junioren heeft rode en witte verticale strepen. Verder is het New Balance logo op de rechter borst te vinden en het Bilbao logo op de linker borst. De sponsor Kutxabank is nieuw maar wel weer terug te vinden op de voorkant van het voetbalshirt. Het voetbalbroekje en de voetbalkousen zijn voorzien van een donkere kleur. Ook hier komen de witte en rode accenten weer terug. Door de rust in het broekje en de kousen wordt er een mooie rust in het Athletic Bilbao tenue gecreëerd.

Athletic Club Bilbao Voetbalkleding

De samenwerking met New Balance zorgt voor rust en is het Athletic Bilbao thuisshirt kids 2018-2019 in zijn geheel ontwikkeld met het hoogwaardige New Blance materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Zo zal het voetbalshirt dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met het schitterende New Balance Bilbao voetbalshirt junioren.

  • Club: Athletic Club Bilbao
  • Competitie: La Liga & Copa del Rey
  • Kledingmerk: New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *