Athletic Club Bilbao Voetbalbroekje Thuis

athletic club bilbao voetbalbroekje thuisEen bijpassend donkerblauw met rood Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2018-2019. Het thuisshort hoort bij het complete tenue net als de voetbalkousen. Voor de echte fan maar ook als je gewoon voetbalbroekjes wenst.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €29.99
  • Beschikbaar in: senioren en kinderen
  • Primera Division, Copa del Rey
  • Club Bilbao topspelers: Muniain en Etxebarria

De Athletic Bilbao tenues van de club zijn, samen met Real Madrid, Barcelona en Atletico Madrid een immens populair product in Spanje. 3 jaar geleden speelde Bilbao tegen FC Barca in de finale van de beker, welke Barcelona won en daarna de triple won.

Het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje en het gehele Athletic Bilbao tenue 2018/2019 zullen zoals gebruik te zien zijn in het thuisstadion San Mamés. Een van de dingen die anders is van het thuistenue is het feit dat de kleuren wat frisser zijn en wat feller. Daarnaast is met het broekje er ook voor gezorgd dat er een mooie balans in het tenue is gekomen. Ben je dus een enorme fan van de Primera Division en vooral van Athletic de Bilbao, dan is het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2018-2019 het ideale artikel om je Athletic tenue thuis compleet te maken. Bekijk ook eens een Athletic Club Bilbao minikit 2018-2019 of het overzicht via Athletic Club Bilbao shirt.

Athletic Club Bilbao Voetbalbroekje Thuis 2018-2019

Het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2018-2019 is voorzien van een mooie donkere kleur zwart dat kwaliteit uitstraalt. Het voetbalshort en de kousen zijn uiteraard ook ontwikkeld door New Balance. Deze sportgigant heeft al vele tenues en is een echte specialist te noemen op het ontwerpen van voetbalkleding met de juiste materialen. Voor dit broekje is het Balance materiaal/techniek gebruik welke ervoor zorgt dat condens van het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal gaat. Hierdoor zal het broekje niet snel plakkerig gaan aanvoelen tijdens het transpireren. Zoals we gewend zijn is het Bilbao logo van de club op het rechter bovenbeen te vinden.  Het logo van New Balance op het linker boven. Ben je dus een fan van Athletic de Bilbao? Maak je tenue dan compleet met het nieuwe Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2018-2019.

  • Athletic Bilbao shop
  • Officiële website
  • Competitie: Primera Division
  • Land: Spanje
  • Kledingmerk: New Balance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.