Home » MLS Clubs » Atlanta United Thuisshirt 2019-2020

Atlanta United Thuisshirt 2019-2020

atlanta united thuisshirt 2019-2020Check hier alvast het scherpe Atlanta United thuisshirt 2019-2020! Je kunt wel zeggen in unieke kleuren. Misschien denk je wel: Atlanta United dat ken ik ergens van? Jawel hoor! Frank de Boer is namelijk de coach.

direct bestellen vsd

  • Club: Atlanta United FC
  • Competitie: Major League Soccer
  • Clubkleuren: zwart met rood
  • Voetbalkleding: adidas

Het kan 2 kanten op met dit voetbalshirt, je vindt hem geweldig of je denkt: oeii wat een kleuren! 1 ding is zeker, het is een uniek voetbalshirt! Je komt dus op de training als enige in dit shirt. Wat maakt het voetbalshirt nou helemaal af? De gouden accenten en onderin zie je een logo met 17. Liever een MLS shirt in het groen? Ga voor het Portland Timbers Thuisshirt 2019-2020. Als we kijken naar de maten van het Atlanta United thuisshirt 2019-2020 dan zien we deze voor kinderen, vrouwen en heren.

Atlanta United Thuisshirt 2019-2020

We hebben de beste man hierboven al even genoemd! Frank de Boer is sinds de winter van 2018 de coach van de club uit Amerika. Veel mensen vinden het geen goede keuze maar waarom zou je niet gaan? Een grote club en een mooi land dus wat wil je nog meer. De kleding van de voetbalclub wordt allemaal ontworpen door adidas. Als je kijkt bij de aanbieder dan zie je bijvoorbeeld ook trainingsshirts en meer gekkigheid. We zullen met een schoon oog kijken aar Atlanta United nu het een NL tintje heeft.

Hoe vind je dit voetbalshirt voor de beste prijs?

  1. Waar vind ik het Atlanta United shirt voor de beste prijs
  2. De goedkoopste voetbalshirts online
  3. Kies je een replica of origineel AUFC shirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *