Home » Voetbalshirt » Atletico Madrid Shirt

Atletico Madrid Shirt

atletico madrid shirtAtletico Madrid shirt 2018-19 kopen? Het Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019 van Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva staat bij velen op de verlanglijst.

direct bestellen vsd

+ Atletico Madrid thuiskleding/ tenues 18/19

+ kind, junior, dames, vrouwen en heren maten

+ Nike voetbalkleding

+ Overzicht: Atletico Madrid

Nike Atleti Thuisshirt 18/19

In onze Atletico Madrid shop is de voetbalkleding te verkrijgen voor kinderen, dames en senioren. Nike Dri-Fit voetbalkleding voor een training, sportschool of lekker voor op de bank. Bij Voetbalshirtsdirect.nl ook uitshirts, 3e voetbalshirt, trainingsshirts / hoodies, trainingspakken of andere Atletico Madrid voetbalkleding in de voetbalshop. Shop naast het Nike Atleti thuisshirt 18/19 ook trainingspakken, sjaals, mutsen, hoodies en meer van deze topclub uit La Liga. Vergelijkbare kleding welke rood, wit zijn gestreept: Peru 2018 World Cup uitshirt 2018-19.

Atletico Madrid Shirt 2018-19

Zoals velen weten wordt Wanda Metropolitano het nieuwe onderkomen in plaats van Estadio Vicente Calderón. Het nieuwe stadion zal plaats bieden voor 73.000 supporters. Nu denk je is dit alles? Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva zal ook een nieuw clublogo krijgen. Inmiddels het 12de logo in de geschiedenis. De afgelopen jaren is tweemaal de finale van de UEFA Champions League behaald. Helaas kan Atleti de titel nog niet op haar naam schrijven. Het Atletico Madrid shirt 2018-19 toch geweldig populair en te bedrukken met sterren als; Antoine Griezmann, Fernando Torres of Kévin Gameiro.

  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Trainer: Diego Simeone
  • Spaanse voetbalclub
  • Oprichting: 26 april 1903

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.