Atletico Madrid Shirt

atletico madrid shirtKoop hier het Atletico Madrid shirt 2020. Het Nike Atletico Madrid thuisshirt 2019-2020 van Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva staat bij velen op de verlanglijst. Je gaat deze zien in de Champions League maar ook La Liga en Copa del Rey. Wil jij de sterspelers en trainer Diego Simeone van dichtbij bekijken? Ga op bezoek in het nieuwe onderkomen met de naam Wanda Metropolitano.

direct bestellen vsd

Je kunt de voetbalkleding bij ons verkrijgen voor kinderen, dames en senioren. Nike Dri-Fit voetbalkleding is ideaal voor een training, naar de sportschool of lekker voor op de bank. Je kunt bij ons ook uitshirts, 3e voetbalshirt, trainingsshirts / hoodies, trainingspakken of andere kleding bestellen. Ga ook eens langs de schappen vol met trainingspakken, sjaals, mutsen en meer. Je kunt voor een rood met wit gestreept shirt ook het: Peru 2018 World Cup uitshirt 2018-19 bestellen.

  • Atletico Madrid thuiskleding/ tenues
  • kind, junior, dames, vrouwen en heren maten
  • Nike voetbalkleding
Atletico Madrid is een topclub die al jaren meedraait bovenin in La Liga. Gaan ze de Champions League binnen 10 jaar winnen?

Atletico Madrid Shirt 2020-2021

Zoals velen weten wordt Wanda Metropolitano het nieuwe onderkomen in plaats van Estadio Vicente Calderón. Het nieuwe stadion zal plaats bieden voor 73.000 supporters. Nu denk je is dit alles? Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva zal ook een nieuw clublogo krijgen. Inmiddels het 12de logo in de geschiedenis. De afgelopen jaren is tweemaal de finale van de UEFA Champions League behaald. Helaas kan Atleti de titel nog niet op haar naam schrijven. Je kunt het shirt ook bedrukken met naam en nummer.

  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Trainer: Diego Simeone
  • Spaanse voetbalclub
  • Oprichting: 26 april 1903

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *