Home » Atletico Madrid » Atletico Madrid Thuisshirt Kind 2018-19

Atletico Madrid Thuisshirt Kind 2018-19

atletico madrid thuisshirt kind 2018-19Als je iets kleinere maten zoekt dan hebben we het Atletico Madrid thuisshirt kind 2018-19. Het Atletico Madrid shirt ontworpen met geweldige kleuren. Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva met de mooiste Nike voetbalshirts voor aankomend seizoen. La Liga staat hoog op het lijstje maar na de finale van de Champions League staat de Cup met de grote oren ook zeker hoog op de lijst. Vorig seizoen is in ieder geval de Europa League gewonnen. Net Griezmann, Lemar, Koke en Diego Costa dit thuisshirt? Welke shirt van Atleti vind jij de mooiste aller tijden?

In de store het Nike Atleti voetbalshirt kids in het rood, wit en blauw. Wij hebben de prijzen en beoordelingen vergeleken voor de thuisshirts Atleti kinderen en komen zo uit bij Unisportstore.nl. Gaat Atletico de groepsfase overleven en komen ze dus weer ver in de Champions League denk je?

  • Atletico Madrid thuistenues 2018/19
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Primera Division / La Liga
  • Kleur: rood, wit en blauw
  • Nike Dri-FIT technologie

In het stadion Wanda Metropolitano gaan we zien in het Atletico Madrid thuisshirt kind 2018-19. Terug te zien in de Champions League, Primera Division en Copa del Rey. Het Atletico Madrid shirt kids 2018/19 uiteraard in het rood met wit in onze Atletico Madrid voetbal fanstore. Een voetbalshirt bedrukken? Vorig seizoen was Torres nog veel gezien maar wat te denken van Diego Costa. Een naam en nummer bedrukken op het Atletico Madrid shirt thuis junioren 2018/19 al vanaf €14,95. Een badge op het voetbalshirt van de Premier League is ook mogelijk. 100% polyester en normale pasvorm voor de nieuwste voetbalkleding. Spaans voetbal populair in Spanje maar ook in Nederland. Dri-fit technologie in het rood met wit kennen we van de andere Nike voetbalkleding.

atletico madrid thuisshirts 2018-19

direct bestellen vsd

Atletico Madrid Thuisshirt Kind 2018-19

De Atletico Madrid shop van Voetbalshirtsdirect met de nieuwste wedstrijdkleding. Je hebt bijvoorbeeld het Atletico Madrid shirt thuis junioren 2018/19  al vanaf €54,95 als minikit. Nieuwste voetbalshirts 2018/19 maar ook Atleti trainingspakken voor kinderen, heren, junioren, dames, mini en kids. In onze Atletico Madrid fanstore vergelijken wij de prijzen zodat jij niet teveel betaalt. Atletico Madrid in het nieuwe stadion met het Atletico Madrid thuisshirt kind 2018-19. Wens je een compleet tenue? Shop dan ook de kousen en bijpassende shorts.

  • Club: Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva
  • Competities: Primera División, Champions League en Copa Del Rey
  • Hoofdsponsor: Trade Plus500
  • Kleuren: rood, wit, blauw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *