Home » Atletico Madrid » Atletico Madrid Thuistenue Mini 2018-2019

Atletico Madrid Thuistenue Mini 2018-2019

atletico madrid thuistenue mini 2018-2019Als we het hebben over een tenue voor de kleinste dan is het Atletico Madrid thuistenue mini 2018-2019 aan de beurt. Zou jij het tenue cadeau geven of omhangen bij je eigen zoon of dochter?

direct bestellen vsd

  • Club: Atletico Madrid
  • Beschikbaar in: junioren, mini en senioren
  • Nike Minikit 18/19
  • truitje, broekje, sokjes
  • Hoofdsponsor: Trade plus500

Het Atletico Madrid tenue thuis minikit zullen te zien zijn en gedragen worden door de grote Atletico spelers in de Primera Division. Bekijk hierboven direct de aanbieder Unisportstore voor het Atletico minikit voor een prijs van €54,95.

Zoals te zien zijn is het minikit ontworpen in samenwerking met sportgigant Nike. Het Nike Atleti tenue minikit 2018/2019 is ontworpen met een rood met witte kleur. Deze wordt afgewisseld door witte en donkere accenten die mooi afsteken op deze blauwe kleur. Tevens is de Atletico Madrid thuistenue mini 2018-2019 gemaakt met een ergonomisch design wat inhoudt dat ze een universele pasvorm hebben en zeer comfortabel aanvoelen. Daarnaast is het tenue gemaakt van het hoogstaande Dri-Fit materiaal. Dit zorgt ervoor dat vocht van het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof zodat ze altijd droog aanvoelen op de huid. Niet vergissen met het Athletic Club Bilbao minikit 2018-2019 welke ook voor kleinste is.

Atletico Madrid Thuistenue Mini 2018-2019

Bestel dus vandaag nog het Atletico Madrid thuistenue mini 2018-2019 zodat je ten alle tijden je favoriete club uit de Primera Divison kunt uitdagen. Atlético Madrid ook wel Los Colchoneros een prachtige club onder leiding van Diego Simeone. Een prachtige voetbalclub die de laatste jaren veel heeft gepresteerd. We hopen ook nu weer op successen voor de club uit Madrid. Als jij het zou moeten inschatten, denk jij dat Atleti prijzen gaat pakken dit seizoen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *