Australie Shirt 2017-2018

australie shirt 2017-2018Je kunt hier het Australie shirt 2017-2018 of nieuwe Australie thuisshirt 2018-2019 bestellen. Al is voetbal verreweg de mindere sport in Australië, wanneer een groot toernooi begint zit iedereen in de kroeg. Natuurlijk gaat een rugby wedstrijd voor maar is toch het nationale elftal.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,99
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senioren
  • Kleuren: geel met groen

Het voetbalshirt is een dus een ideaal cadeau voor hem of voor haar. We zien “The Socceroos” zoals ze worden genoemd tijdens:

  1. WK voetbal 2022 in Qatar
  2. Confederations cup en
  3. Aziatisch kampioenschap

Tot het jaar 2006 had je ook het Oceanisch kampioenschap maar Australië is toegevoegd aan Azië. In het verleden hebben ze vier maal het Oceanisch Kampioenschap gewonnen.

Aan welke speler moet je denken als je denkt aan the Socceroos

De laatste keer dat ze het kampioenschap van Oceanie hadden gewonnen was in 2004 met de bekende spelers als Viduka en Tim Cahill. In Oceanië was te weinig tegenstand en speelde Australië te weinig wedstrijden. Het niveau van het Australische voetbal steeg niet waardoor Aussie is uitgeweken naar Azië. Het WK voetbal 2006 staat bij veel Nederlanders nog fris in het geheugen. Onder leiding van Guus Hiddink werd te Achtste finale gehaald. In de Achtste finale werd in de 93ste minuut verloren van
Italie door een dubieuze strafschop.

Australie Shirt 2017-2018

Het shirt kennen wel allemaal met de opvallende gele en groene kleuren. We hopen Australië weer te mogen verwelkomen tijdens het WK voetbal 2022in Qatar. Het Australie thuisshirt gaan we ook terug zien in de Confederations Cup. Je kunt het unieke Australie shirt 2017-2018 bestellen tot deze is uitverkocht.

Een groot fan van Australie? Het voetbalshirt mag dan zeker niet in je collectie ontbreken

Het Australie thuisshirt is al jaren in het geel met groen. Nike ontwerp al jaren het voetbaltenue voor Australië. We hebben te maken met een 100% polyester Australie shirt 2017-2018. Het ontwerp van Nike is Dri-fit, wat wil zeggen voor een perfecte vochtafvoer. Tevens zorgt het voor een optimale lichaamstemperatuur. Het is ook mogelijk om een naam te laten bedrukken op het shirt. Ze hebben een normale pasvorm en zijn te verkrijgen in de diverse maten. Voetbal is een opkomende sport in Australië dus misschien zullen we vaker iets vernemen van het Australische voetbal.

  • Hieronder een leuk filmpje over de supporters van Aussie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.