Australie Thuisshirt 2018-2019

australie thuisshirt 2018-2019Als je het hebt over een uniek shirt dan kan je het Australie thuisshirt 2018-2019 zeker noemen. Deze heeft een normale pasvorm en is ontworpen in het geel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kinder, junior, heren en vrouwen maten
  • Kleuren: geel en groen
  • Bijnaam: Socceroos
  • Nike voetbalkleding

De Dri-FIT voetbalshirts voor de FIFA World Cup en Aziatisch kampioenschap voetbal 2019. Ga voor de voetbalshirts landen van Australië. Of kies via direct bestellen direct het Australië WK shirt 2018/2019. Voor de uitwedstrijden het Nike Australie WK uitshirt 2022-2023 helemaal in het groen. Deze is een stuk nieuwer.

We verheugen ons om het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland. In 2004 was het Australische voetbalelftal ook aanwezig met toen nog spelers als Viduka en Tim Cahill. Vroeger speelde ze de kampioenschappen van Oceanië maar om meer tegenstand te krijgen zijn ze naar de Aziatische kampioenschappen voetbal overgetapt. Australië met de thuiswedstrijden in dit gele Australie thuisshirt 2018-2019. Het Australische voetbal is nog niet geweldig populair maar is in opkomst. We kennen allemaal ook nog Australie in 2006 toen Guus Hiddink met de Socceroos de achtste finales wist te halen. Aussie zal voor geweldige wedstrijden gaan zorgen op het WK voetbal 2018. Shop in de Socceroos voetbal fanshop het nieuwste thuisshirt of ga voor andere merchandise en kleding.

Australie Thuisshirt 2018-2019

Het Australië WK shirt 2018/2019 met een Dri-FIT technologie en normale pasvorm. Dri-FIT zorgt dat het vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Australië voetbalshirts voor kinderen, junioren, heren, mannen, vrouwen en dames in de shop. Geel met groen staat voor het voetbalshirt van Australië. Ontworpen van 100% polyester en dus ideale tijdens de warme wedstrijden op de grote toernooien. Tim Cahill is nog steeds een populaire naam achterop het voetbalshirt maar ook zeker Mooy. Bedruk je Australië WK shirt 2018/2019 met de spelers of ga voor een eigen naam en nummer. Australische voetbal en bijbehorende toernooien gaan we zeker volgen nu we te maken hebben met een Nederlands Tintje. Shop naast het Australie thuisshirt 2018-2019 ook bijpassende gekleurde Nike voetbalschoenen.

  • Australisch voetbalelftal
  • Bijnaam: Socceroos
  • Sterren: Tim Cahill en Viduka
  • Held van nu: Mooy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *