Barca Thuisshirt 20th Anniversary

barca thuisshirt 20th anniversaryEen groot fan van FC Barcelona of misschien wel van Messi? Shop dan het Barca thuisshirt 20th Anniversary. We zijn ook erg benieuwd of jij het een mooi voetbalshirt vindt?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €69,95
Club: FC Barcelona
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Bijzondere voetbalshirts
Collectors Item

Gaan we het voetbalshirt ook zien tijdens officiële wedstrijden? We kunnen niks bevestigen maar we gaan er vanuit dat het shirt zeker een keer word gedragen. Waarom is dit shirt eigenlijk ontworpen? Het is een jubileum en wel het 20-jarige tussen Barca en Nike. Een voetbalshirt met dus een mengeling van de mooiste ontwerpen van de afgelopen 20 jaar. Als we het toch benoemen, welke van de voetbalshirts van de afgelopen jaren staat jou het meest bij.

Je moet dus wel een aardige fan zijn als je het voetbalshirt gaat aanschaffen. We kunnen vertellen dat het precies hetzelfde is ontworpen als een Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 en andere varianten. We kennen allemaal de 100% polyester variant. Misschien leuk om een keer met een ander shirt op de training te verschijnen. Nu we het toch over een bijzonder Barca thuisshirt 20th Anniversary hebben, welke naam zou jij achterop het shirt willen bedrukken. Misschien heb jij wel een favoriete voetballer van de afgelopen jaren?