Barcelona 3de Shirt Zwart Messi 2020-2021

barcelona 3de shirt zwart messi 2020-2021Koop hier het Barcelona 3de shirt zwart Messi 2020-2021. Heb je ooit eerder een dergelijk voetbalshirt gezien? Alle voetbalshirts met Lionel Messi achterop zijn geweldig populair maar deze :). Zou jij het voetbalshirt dragen als je naar de training gaat?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukking in dezelfde gouden kleur
  • Beschikbaar in: kids, vrouwen en heren
  • FC Barcelona voetbalkleding

Het Nike Vapor Barcelona FC voetbalshirt is speciaal ontworpen voor de Champions League. Als we kijken naar Football Club Barcelona dan denken we direct aan Messi. We zijn wel benieuwd hoe ver ze komen voor de cup met de grote oren. In ieder geval kan je een Messi 3de voetbalshirt Barcelona met rugnummer 10 bestellen. Ieder jaar worden miljoenen voetbalshirts met Lionel Messi verkocht. Gaat Messi weer uitzonderlijk dingen laten zien dit seizoen in de Champions League?

quote: Lionel Messi gaat nog zeker 2 Ballon d’ors winnen

Het unieke shirt is ook te verkrijgen in een dames variant of genderneutraal. Je kunt natuurlijk ook hetzelfde shirt bestellen alleen dan de thuisvariant. We hebben deze kleur in ieder geval nog niet vaker gezien. Een bedrukking zal in het donker worden gezet. In dit geval Messi met rugnummer 10. Rakuten en Unicef vind je daarnaast ook nog terug op het shirt.

Barcelona 3de Shirt Zwart Messi 2020-2021

Je kunt bij ons het Messi shirt van Barcelona bestellen voor de unieke wedstrijden. Draag deze morgen dan al op de training of in de sportschool. De bedrukking van Messi is een officiële bedrukking. Je ziet dat aan de logo’s in het nummer. We gaan het shirt vooral zien tijdens de uitwedstrijden in La Liga en de Champions League. Een held waar we hopelijk nog lang van kunnen genieten. Ga ook voor de populaire adidas Messi Voetbalschoenen wit 191 Redirect.

  • Rugnummer: 10
  • Lionel Messi voetbalkleding
  • Positie: Aanvaller
  • Nationaliteit: Argentinië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *