Home » Barcelona » Barcelona 3e Shirt 2018-2019

Barcelona 3e Shirt 2018-2019

barcelona 3e shirt 2018-2019In een soort zalmkleurige, roze variant hebben we nu het Barcelona 3e shirt 2018-2019. Wat vind jij van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirts
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Seizoen: 2018/2019
  • Europacup I / UEFA Champions League: 5x
  • Kleur: zalmroze, rood

Het Barcelona 3e shirt 2018-2019 heeft wel een heel opvallende kleur.  We dachten alles gehad te hebben met het FC Barcelona uitshirt 2018-2019 in een fel groene fluor kleur. Nike heeft het werk op zich genomen maar zou jij het shirt ook dragen? We gaan het voetbalshirt in ieder geval zien tijdens de Champions League wedstrijden. Het laatste succes in dit toernooi was de finale tegen Juventus maar dan hebben we het over seizoen 2014-2015.

Barcelona 3e shirt 2018-2019

Het Barcelona 3e shirt 2018-2019 zal een echte collectors item worden of veel kritiek krijgen. Leuk want zulke dingen zijn nooit van te voren te bepalen. Populaire varianten bij een nieuwe Barca shirt zijn dan gelijk de Messi en Suarez Europese voetbalshirts. Welk voetbalshirt wordt dan het meest verkocht? Wederom staat Messi weer achterop de meeste shirts. Hoe herken ik een officiële bedrukking? De logo’s van de club zijn dan verwerkt in de nummers of nummer. Kijken jullie ook al uit naar de wedstrijden op dinsdag en woensdag van Barcelona in de Champions League?

Wat moeten we nou eens voor zinnigs zeggen over het shirt? Een FC Barcelona Champions League shirt voor de echte voetballiefhebber? Of is het voetbalshirt gewoon mooier dan we denken. Als we in ons geheugen graven ken ik deze kleur niet direct. De hoofdstad van Catalonië kent een prachtige voetbalgeschiedenis. Nederland heeft ook een inbreng bij de club. Johan Cruijff heeft een adviserende rol nadat hij jaren trainer is geweest van FC Barcelona. Daarnaast werken ze samen met Ajax om een perfecte jeugdopleiding te realiseren. Welke kleuren hebben dan het voetbalbroekje en de sokken? Dezelfde roze met rode kleuren.

Nike Voetbalshirt Vormgeving en Ontwerp

Het volledige Barcelona 3de tenue 2018-19 ontworpen door Nike. Nike staat al jaren vooraan als het gaat om voetbalkleding. We weten inmiddels dat de kleding Dri-Fit wordt ontworpen. Wat is Dri-FIT nu eigenlijk? Het zorgt dat jij tijdens de training een goed gevoel houdt en dat de stof niet gaat schuren. Verder is het voorzien van mesh-gaatjes maar wat zijn nu weer mesh-gaatjes? Mini gaatjes die aan de zijkant van het shirt zijn te vinden voor extra lucht. Opvallend aan dit ontwerp heeft het shirt zowel grijze als witte accenten. Bizar blijft het maar misschien wel een plaatje als je het Barcelona 3e shirt 2018-2019 draagt.

Je kunt dus wel zeggen dat Barcelona ergens populair is :). Denk aan het geweldige stadion of de grootste fanshop. Ooit binnen geweest in de officiële voetbalshop? Je loopt tegen een wand van kleding met uiteenlopende namen achterop. Wat valt je op als je zo kijkt naar het Barcelona 3e shirt 2018-2019? De rood gele banen in de kraag. Aan de achterkant van het Barcelona voetbalshirt is Unicef te zien aan de onderkant. Het is ook mogelijk om een speler uit het “Dreamteam” op de rug te laten  bedrukken. We wensen je in ieder geval veel plezier met dit prachtige unieke shirt van topclub FC Barcelona.

  • Club: FC Barcelona
  • Champions League voetbalkleding
  • Kleuren: Zalmroze, rood
  • Bedrukking mogelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *