Barcelona Geel Tenue Uit Kinderen 2019-2020

barcelona geel tenue uit kinderen 2019-2020Scoor hier je Barcelona geel tenue uit kinderen 2019-2020 voor de jongste fans. Ontworpen met hele bizarre kleuren al zeggen wij het zelf. We hebben voor kids het Nike Barcelona geel uittenue 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Scoor bij Unisportstore.nl ⇑
  • Beschikbaar in: mini, kids en junior
  • Seizoen: 2019/2020
  • Wat vind je van het tenue?

Het Barcelona tenue uit voor de kleinere fans onder ons. We zijn er allemaal nog niet over uit maar is het een mooi tenue of juist helemaal niet? Vaak maakt het qua verkoop niet heel veel uit want ze vliegen toch wel over te toonbank. Heb jij bijvoorbeeld een favoriete voetballer in de selectie van Barca? Laat het zien aan de buitenwereld en bedruk deze achterop.

Shop je een tenue als geheel dan ben je voordeliger uit

Het Barcelona geel tenue uit kinderen 2019-2020 is verkrijgbaar voor de kinderen tot en met 8 jaar. Lekker met je zoon of dochter voetbal kijken? Prima om dan het tenue aan te schaffen. Wanneer een van je kinderen ouder is dan 8, maar jonger dan 14 jaar, dan past het Barcelona kids tenue perfect. In welke competities zien we het uittenue? In de Spaanse Primera Division, ook wel La Liga genoemd, Champions League en Copa del Rey. Waar het uit tenue vorig voetbalseizoen nog blauw was, is er voor dit seizoen gekozen voor een groene opvallende kleur.

Barcelona Geel Tenue Uit Kinderen 2019-2020

Wat valt direct op als je het tenue ziet? Naast een unieke kleur heeft het veel verschillende kleur accenten. Verder is het uitshirt ontworpen met een soort V hals maar lijkt deze ook weer rond. De sponsor van FC Barcelona is niet meer Qatar Airways maar Rakuten. Maar dat wisten we vorig seizoen natuurlijk ook al. Een van de meest opvallende elementen van het uittenue zijn de donkere elementen. Daarnaast is er op de onderrug de tekst Unicef te zien. Je ziet dat niet op de afbeelding maar het staat er echt.

Het voetbalbroekje uit maar ook de kousen hebben allemaal dezelfde kleur. We kunnen wel stellen dat je lekker opvalt tijdens de trainingen. Zo is het Nike logo in het blauw erop geplaatst. Rakuten staat in het zwart op het shirt. Ben je veel  te vinden op het voetbalveld waarom dan niet een keer een tenue met aparte kleur. Wens je toch liever een los shirt? Kies dan het Nike Barcelona uitshirt 2021-2022. Zit jij ook aankomend seizoen klaar wanneer Barca op tv is?

  • FC Barcelona
  • Nike
  • Primera Division
  • Dri-Fit technologie
  • Unieke voetbalkleding en kleuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *