Barcelona Geel Uitshirt Messi 2019-2020

barcelona geel uitshirt messi 2019-2020Zoek je een uniek item en ben je Messi fan? Zie hier het Barcelona geel uitshirt Messi 2019-2020. We hoeven niet al te veel woorden vuil te maken als we het over Lionel Messi hebben! Toch krijg je hier wat extra info! Liever de thuisvariant van het Messi shirt? Ga dan via de blauwe link naar het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020.

direct bestellen vsd

Sterspeler: Lionel Messi
Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
Messi de allerbeste voetballer op aarde?


Waar gaan we het Lionel Messi shirt allemaal voorbij zien komen? Natuurlijk in de Spaanse competitie, Champions League en Copa del Rey. Een voordeel is dat de wedstrijden vaak op Ziggo worden uitgezonden. Messi geboren in Rosario, Argentina speelt inmiddels al weer 16 jaar voor Barcelona. Messi is al een paar jaar de sterspeler van Barcelona wat ook de populariteit van het shirt maakt. Het Barcelona uitshirt Messi 2019-2020 niet alleen voor de echte voetballiefhebbers maar ook als Messi fan is dit wel wat. Daarnaast ook unieke adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz en veel meer Lionel Messi kleding om je collectie nog groter te maken.

Lionel Messi heeft een persoonlijke kledingsponsor met adidas! Hij draagt dan ook de adidas Nemeziz voetbalschoenen!

Barcelona Geel Uitshirt Messi 2019-2020

We vertrekken hier nog wat over de materialen van het Barcelona uitshirt Messi 2019-2020 en meer info. Daarnaast zijn er ook nog wat andere varianten beschikbaar in de shop. Het belangrijkste podium waar we van de shirts mogen genieten is de Champions League. Een Messi shirt zien we dan lekker op dinsdag of woensdag op tv. Als je een voetbalfan bent kan je dat zeker bekoren. De shirts zijn ontworpen met een normale pasvorm zelf een baby variant heeft een perfecte vorm. Geweldig toch om de kleinste fans rond te zien lopen in Messi kleding. De kans is groter dat ze deze superster later alleen via Youtube gaan kennen. Hij is nu toch al aardig op leeftijd maar wie zal het zeggen?

“A lion doesn’t concern himself with the opinions of the sheep.” – Lionel Messi

Alle shirts van Lionel zijn voorzien van rugnummer 10. Een nummer die al jaren wordt gedragen door hem. Lionel Messi heeft al heel veel records en zelfs het record van meest verkochte voetbalshirts ter wereld. Soms kan een transfer wel eens roet in het eten gooien. We kunnen verder zeggen dat het Barcelona uitshirt Messi 2019-2020 ontworpen is van 100% polyester. Twijfel je nu toch nog? Kijk verder in de shop wat beter bij je past! Denk jij dat Messi altijd bij Barcelona zal blijven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *