Home » Barcelona » Barcelona Minikit Uit 2018-2019

Barcelona Minikit Uit 2018-2019

barcelona minikit uit 2018-2019Fans vanaf 3 maanden met het Barcelona minikit uit 2018-2019 in unieke kleuren welke fluor groen lijken, vinden jullie niet? Voor de kleinste fans is het tenue al beschikbaar ( 3 maanden tot 8 jaar). Hetzelfde tenue als Messi? Ga dan voor een naam achterop!

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: 3 maanden tot 8 jaar
Seizoen: 2018/2019
Kleur: Fluor groen
Welke speler is je favoriet van FC Barcelona?

Het Barcelona trainingspak geel 2018-2019 past perfect bij het tenue en is daar ook voor ontworpen. Je gaat natuurlijk een wedstrijd aan in een compleet groen tenue. Als je het doet doe het dan goed. Totaal niet te vergelijken met de thuiskleding met Bordeaux rood met blauw is. Sportgigant Nike heeft wel alle voetbalkleding ontworpen zodat jij een goed gevoel houdt. Het voetbaltenue FC Barcelona is naast een minikit ook voor kids, junior en senior maten te verkrijgen.

Het FC Barcelona uittenue kind 2018/19 zien we zelden terug in Camp Nou. Een uittenue is echt ontworpen voor de uitwedstrijden. Europese activiteiten kunnen daar verandering in brengen maar ook bekerwedstrijden. Schrikt dus niet als je Camp Nou binnenkomt en je ziet Messi en Suarez in het fluor groen. De Champions League wedstrijden kijken we als supporters het meest naar uit. Heerlijk op de bank mooie wedstrijden kijken en de geweldige acties van Messi! Kies voor je kind het tenue en je hebt een heerlijk gespreksonderwerp als je kind het draagt. Wens je als ouder mee te doen? Ga dan ook voor het FC Barcelona uitshirt 2018-2019 en zit samen in de juiste kleuren op de bank

Barcelona Minikit Uit 2018-2019

Het Nike FC Barca uittenue kids 2018-19 ontworpen met de meest unieke kleur. Vele van jullie denken misschien gelijk aan een Ajax uitshirt van een paar jaar geleden. Gelukkig zijn de blauwe en rode accenten te zien van het thuisshirt. Het mooie aan een officieel tenue zijn het Nike logo en FC Barcelona logo op de linker borst. Door de samenwerking met Nike is ook het Barcelona minikit uit 2018-2019 ontwikkeld met Dri-Fit materiaal. Jullie kennen dat misschien van het grijze logo welke je ziet op de afbeelding links onderin van het truitje. Je zult dus geen last hebben van zweet of nat gevoel. Een unieke technologie kunnen we wel zeggen. Hierdoor zal het tenue tijdens het sporten dus lekker droog en comfortabel aanvoelen.

  • FC Barcelona uitkleding
  • Uitwedstrijden
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Barcelona shop
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *