Barcelona Minikit Uit Geel Blauw 2019-2020

barcelona minikit uit geel blauw 2019-2020Fans vanaf 3 maanden kunnen een het Barcelona minikit uit geel blauw 2019-2020 dragen. In unieke kleuren, vinden jullie dit wat? Voor de kleinste fans is het tenue al beschikbaar ( kids tot 8 jaar). Hetzelfde tenue als Messi? Ga dan voor een naam achterop!

direct bestellen vsd

  • Beschikbaar in: 3 maanden tot 8 jaar
  • Ga direct naar Voetbalshop.nl ⇑
  • Welke speler is je favoriet van FC Barcelona?

Het Barcelona trainingspak geel 2018-2019 past perfect bij het tenue en is daar ook voor ontworpen. Je gaat natuurlijk een wedstrijd in met bijpassende kleding. Als je het doet, doe het dan goed zeggen ze wel eens. Sportgigant Nike heeft wel alle voetbalkleding ontworpen zodat het allemaal in 1 lijn ligt. Het voetbaltenue van FC Barcelona is te verkrijgen als minikit maar ook in de maten: kids, junior en senior maten.

FC Barcelona gaat het dit seizoen beter doen in de Champions League

Het FC Barcelona uittenue kind in het geel is ontworpen voor de uitwedstrijden. Je ziet deze daarom ook iets minder in het straatbeeld. Europese activiteiten en bekerwedstrijden is een toneel voor de uitkleding. Schrik dus niet als je Camp Nou binnenkomt en je ziet Messi en Suarez in het geel met blauw. De Champions League wedstrijden kijken we als supporters het meest naar uit. Heerlijk op de bank mooie wedstrijden kijken en de geweldige acties van Messi! Wens je als ouder mee te doen? Ga dan ook voor het Nike Barcelona uitshirt 2019-2020 en zit samen in de juiste kleuren op de bank.

Barcelona Minikit Uit Geel Blauw 2019-2020

Het Nike FC Barca uittenue is ontworpen met de unieke kleur. Vele van jullie denken misschien gelijk aan Johan Cruijff in zijn glorie jaren. Gelukkig zijn de blauwe en rode accenten te zien van het thuisshirt. Het mooie aan een officieel tenue zijn het Nike logo en FC Barcelona logo op de linkerborst. Door de samenwerking met Nike is ook het Barcelona minikit uit ontwikkeld met Dri-Fit materiaal. Jullie kennen dat misschien van het grijze logo welke je ziet op de afbeelding links onderin van het truitje. Je zult dus geen last hebben van zweet of nat gevoel. Een unieke technologie kunnen we wel zeggen. Hierdoor zal het tenue tijdens het sporten dus lekker droog en comfortabel aanvoelen.

  • FC Barcelona uitkleding
  • Uitwedstrijden
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Barcelona shop
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *