Home » Barcelona » Barcelona Tenue Uit Kinderen 2018-2019

Barcelona Tenue Uit Kinderen 2018-2019

barcelona tenue uit kinderen 2018-2019Ontworpen met hele bizarre kleuren hebben we het Barcelona tenue uit kinderen 2018-2019 voor de jongste fans. Zouden jullie het fluor noemen of gewoon groen?

direct bestellen vsd

  • Uitshirt, short en kousen
  • Beschikbaar in: mini, kids en junior
  • Seizoen: 2018/2019
  • Wat vind je van het tenue?
  • Wie heb je liever? Messi of Suarez

Het Barcelona tenue uit voor de kleinere fans. We zijn er allemaal nog niet over uit maar is het een mooi tenue of juist helemaal niet? Vaak maakt het qua verkoop niet heel veel uit want ze vliegen over te toonbank. Heb jij bijvoorbeeld een favoriete voetballer in de selectie van Barca? Laat het zien aan de buitenwereld en bedruk deze achterop.

Het Barcelona tenue uit kinderen 2018-2019 is verkrijgbaar voor de kinderen tot en met 8 jaar. Lekker met je zoon of dochter voetbal kijken? Prima om dan het tenue aan te schaffen. Wanneer een van je kinderen ouder is dan 8, maar jonger dan 14 jaar, dan past het Barcelona kids tenue perfect bij je kind. In welke competities zien we het uittenue? In de Spaanse Primera Division, ook wel La Liga genoemd, Champions League en Copa del Rey. Waar het uit tenue vorig voetbalseizoen nog blauw was, is er voor dit seizoen gekozen voor een groene opvallende kleur.

Barcelona Tenue Uit Kinderen 2018-2019

Wat valt direct op als je het tenue ziet? Naast een unieke kleur heeft het veel verschillende accenten in de vorm van kleuren. Verder is het uitshirt 2018/2019 ontworpen met een soort V hals maar lijkt deze ook weer rond. De sponsor van FC Barcelona is niet meer Qatar Airways maar Rakuten. Maar dat wisten we vorig seizoen natuurlijk ook al. Een van de meest opvallende elementen van het uittenue zijn de donkere elementen. Daarnaast is er op de onderrug de tekst Unicef te zien. Je ziet dat niet op de afbeelding maar het staat er echt.

Het voetbalbroekje uit maar ook de kousen hebben allemaal dezelfde kleur. We kunnen wel stellen dat je lekker opvalt tijdens de trainingen. Zo is het Nike logo in het blauw erop geplaatst. Rakuten staat in het zwart op het shirt. Ben je veel  te vinden op het voetbalveld waarom dan niet een keer een tenue met aparte kleur. Wens je toch liever een los shirt? Kies dan het FC Barcelona uitshirt 2018-2019. Zit jij ook aankomend seizoen klaar wanneer Barca op tv is?

  • FC Barcelona
  • Nike
  • Primera Division
  • Dri-Fit technologie
  • Unieke voetbalkleding en kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *