Barcelona Thuisshirt Dames 18-19

barcelona thuisshirt dames 18-19Een vrouwelijke pasvorm voor het Barcelona thuisshirt dames 18-19. Een compleet vrouwentenue? Ga ook voor een Nike Barca blauw voetbalshort thuis 2020-21 en Nike Barcelona voetbalkousen thuis 2020-2021.

direct bestellen vsd    

+ In: vrouwen, dames en meiden

+ Hoofdsponsor: Rakuten

+ Vrouwelijke pasvorm / 100% polyester

Vrouwenvoetbal al jaren in opkomst met steeds meer voetbalkleding met een vrouwelijke pasvorm. Een Barcelona thuisshirt vrouwen 2018/2019 het populairste damesvoetbalshirt van 2018/2019.

Barcelona Thuisshirt Dames 18-19

Een voetbalshirt speciaal ontworpen met vrouwelijke pasvorm en ideaal zitcomfort. Naast de thuisshirts voor dames ook het FC Barcelona shirt voor heren en kinderen. Het Barcelona shirt dames 18/19 met unieke hals en zelfde kleurenpalet als het Barcelona thuisshirt. Breng je een bezoek aan Camp Nou? Het Barcelona thuisshirt dames 18-19 is dan een geweldige toevoeging. Door het winnen van de landstitel vorig seizoen is de club weer verzekerd van een deelname aan de Champions League. Een thuisshirt vrouwen kan ook worden bedrukt met naam en nummer. Ga voor een eigen naam en nummer of kies sterren zoals Lionel Messi of Luis Suarez.

FC Barcelona Shirt Dames 2018/2019

Het Barcelona shirt dames 2018-2019 ontworpen met Dri-FIT technologie en 100% polyester. Vrouwelijke pasvormen komen beter uit in het prachtige voetbalshirt voor vrouwen. Uniek zijn de rode en blauwe verticale banen welke dichter bij elkaar staan vergeleken met vorig seizoen. Nike heeft het ontwerp van de Barcelona thuisshirts voor haar rekening genomen. De Dri-Fit technologie om zweet te verplaatsen naar de buitenste lagen voor een comfortabel gevoel. Een prachtig voetbalshirt om in te sporten of dagelijks te dragen. In de Barca voetbal fanshop volgen voor meiden ook trainingsshirts, voetbal trainingspakken en complete voetbaltenues. Het voetbalshirt te prijzig? Bekijk dan de replica voetbalshirts in de store.

  • Officieel Barcelona shop artikel
  • FC Barca website
  • Thuiswedstrijden
  • Seizoen 2018-2019
  • Vrouwen / meiden / dames
  • Nike Dri-Fit technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *