Home » Messi » Barcelona Thuisshirt Messi 2017-2018

Barcelona Thuisshirt Messi 2017-2018

barcelona thuisshirt messi 2017-2018Barcelona thuisshirt Messi 2017-2018 kopen? Het voetbalshirt Lionel Messi is het populairste shirt van het moment. In onze store gaat het om de voetbalshirts: Barcelona shirt thuis 2017-2018, Nike Barcelona uitshirt en compleet Barcelona tenue en minikit.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
Rugnummer: 10
FC Barcelona Fanshop

Lionel Andrés Messi Cuccittini met als bijnaam de vlo omdat hij binnen het veld niet te houden is. Waar begon Messi zijn carrière? Newell’s Old Boys en is nu bij FC Barcelona uitgegroeid tot wereldspeler. Lionel Messi heeft inmiddels 4x de FIFA Ballon D’or op zijn naam staan. Het Messi shirt is daarom geweldig populair. Een kleinere maat nodig bekijk dan ook het Messi shirt kids Barcelona 2017-18. Ga hierboven voor het voetbalshirt Messi senioren in de maten S tot XXL.

Barcelona Thuisshirt Messi 2017-2018

Heeft Messi dan alles gewonnen? Internationaal gaat het stukken minder. Argentinië is weliswaar 2de geworden tijdens het Wereldkampioenschap voetbal maar verder heeft Lionel Messi niet gewonnen met Argentinië. Bijnaam Messi? De Vlo. Shop naast Barcelona thuisshirt Messi 2017-2018 ook de nieuwste trainingspakken en voetbalschoenen. Lionel Messi een keer in het echt bekijken? Zie in onze overzicht voetbalreizen bijvoorbeeld een voetbalreis Barcelona. Je bent ook het juiste adres voor Barcelona tickets. Een Barcelona thuisshirt Messi 2017-2018 mag dan natuurlijk niet ontbreken.

  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Bijnaam: de vlo
  • Argentijns voetbalelftal

Messi Shirt Barcelona Uit 18/19

barcelona uitshirt messi 2017-2018Het Messi shirt Barcelona uit vinden we terug in het paars en wordt gedragen buiten het prachtige Camp Nou. Het Barcelona uitshirt 2017-2018 is eveneens ontworpen door Nike! Een totaaloverzicht van alle voetbalshirts vind je in de pagina Messi voetbalshirts. Het Barcelona thuisshirt Messi 2017-2018 is overwegend blauw met rood. Een uitshirt overwegend paars met diverse accenten aan zowel de voorkant als de achterkant. Nike is gegaan voor een uniek ontwerp. Het Nike logo heeft dezelfde navy blauwe kleur als de bedrukking van naam en nummer. Qatar Airways vinden we terug in het bruin en aan de achterkant vinden we horizontale rode strepen. Bekijk hieronder de prijzen van een Messi voetbalshirt paars.

Lionel Messi Champions League Shirt

Het Lionel Messi Champions League shirt is de laatste variant van een Barcelona Messi voetbalshirt. Het Nike voetbalshirt met de naam “Built for Brilliance” zal dus worden gedragen in de Champions League. Vind jij Lionel Messi ook de beste voetballer? Het prachtige Lionel Messi Champions League shirt heeft een opvallend detail net als het thuisshirt en uitshirt. Onderaan op de achterkant zien we Unicef staan. FC Barcelona is al jaren verbonden met goede doelen en dus ook Unicef. Bestel het Barcelona thuisshirt Messi 2017-2018 snel en uiteraard is deze ook te bedrukken met alle andere sterspelers van FC Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *