Barcelona Thuisshirt Messi 2019-2020

barcelona thuisshirt messi 2019-2020Hoppa! Daar is het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020 weer! Je kunt wel zeggen dat het voetbalshirt van Lionel Messi erg populair is. Het is dus het: Barcelona geblokt shirt thuis rood blauw 2019-2020 variant met naam achterop. Onderaan kan je ook een replica variant bestellen voor €19,95.

direct bestellen vsd

  • Sterspeler: Lionel Messi
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Rugnummer: 10

Misschien weet je dat wel maar zijn complete naam is: Lionel Andrés Messi Cuccittini. Hij heeft ook nog eens als bijnaam de vlo. Zijn bijnaam is de vlo omdat hij binnen het veld niet te houden is. Een veelgestelde vraag is: waar begon Messi zijn carrière? Zijn eerste profclub was Newell’s Old Boys en is nu bij FC Barcelona uitgegroeid tot wereldspeler. Dat maakt het Messi shirt dan ook zo populair. Een kleinere maat nodig? Klik op de blauwe link voor het Messi shirt kids Barcelona 2019-2020.

“Being a bit famous now gives me the opportunity to help people who really need it, especially children.” – Lionel Messi

We gaan straks verder over het shirt maar eerst moeten we wat info geven. Heeft Messi bijvoorbeeld alles gewonnen in zijn carrière? Als Internationaal heeft hij ooit 1 prijs gewonnen. Dat was nog in het -20 elftal. Hij is wel ooit met Argentinië 2de geworden tijdens het Wereldkampioenschap voetbal van 2014. Hieronder geven we extra info over het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020 in combinatie met de trainingspakken en voetbalschoenen. Wil je Lionel Messi een keer in het echt bekijken? Je kunt langs bij Camp Nu en hopen dat hij in de basis staat:).

  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Bijnaam: de vlo
  • Argentijns voetbalelftal
Onderaan via de Voetbalshirtskoning button kan je een replica variant van het Messi shirt bestellen 🙂

Barcelona Thuisshirt Messi 2019-2020

Naast een thuisshirt variant hebben we ook een Messi shirt Barcelona uit. Klik hier direct op de blauwe link: Camp Nou voor meer info over het stadion. Wij gaan hier verder met de vormgeving van het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020! Alle shirts van Barca zijn ontworpen door Nike! We hebben dan ook alle Messi voetbalshirts varianten onder elkaar gezet in de shop. Met een normale pasvorm en ontworpen van 100% polyester is het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020 toch wel een heerlijk item. Zoek je toch nog een andere bedrukking? Een eigen naam en nummer is bijvoorbeeld ook mogelijk.

⇓ Scoor hieronder via het logo de replica variant van het thuisshirt ⇓

replica voetbalshirts

Wanneer draag jij bijvoorbeeld een Barcelona Messi voetbalshirt? Zit je bijvoorbeeld op de bank klaar om de Champions League te volgen. Draag jij een shirt tijdens ene FIFA toernooi met vrienden? Het maakt eigenlijk niet uit. Vind jij Lionel Messi ook de beste voetballer? Al ben je geen fan van hem, zijn statistieken en prijzen liegen er niet om. Onderaan het shirt van Barca vind je aan de achterkant ook nog Unicef. FC Barcelona is al jaren verbonden met goede doelen en dus ook Unicef. We wensen je veel plezier met het Barcelona thuisshirt Messi 2019-2020 en zien je graag terug;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *