Home » Barcelona » Barcelona Trainingspak Clubs 2017-2018

Barcelona Trainingspak Clubs 2017-2018

barcelona trainingspak clubs 2017-2018Het Barcelona trainingspak clubs 2017-2018 naast het Barcelona trainingspak 2017-2018 verkrijgbaar in verschillende varianten. Ieder jaar is het gebruikelijk om verschillende trainingspakken te dragen. Wat is jouw favoriete kleur als het gaat om trainingspakken?

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior en senior
Outlet trainingspakken
Nike voetbalkleding
Gratis thuisbezorgd!

Het Barcelona trainingspak clubs 2017-2018 heeft een paar veranderingen ondergaan ten opzichte van het seizoen 2016-2017. Allereerst zijn de donkerblauwe kleuren vervangen door rood en blauw. De andere accenten zijn nu in een subtiele kleur zichtbaar op de Nike Barcelona trainingspakken 2017/18.

Barcelona Trainingspak Clubs 2017-2018

De voetbal trainingspakken bestaan vaak uit een tweetal trainingspakken per club. In het geval van FC Barcelona hebben ze een lichtblauw, oranje en een rood met blauw trainingspak. In sommige gevallen komt daar nog een Barcelona Champions League trainingspak bij. Prachtige Nike Barcelona trainingspakken gaan we natuurlijk weer tijdens de wedstrijden zien. Vaak te zien tijdens een warming up of de reservespelers op de bank. Ben je op zoek naar een FC Barcelona dekbedovertrek of FC Barcelona sjaal dan kan je via de  FC Barcelona fanshop kijken voor honderden FC Barcelona accessoires.

Nike Barcelona Trainingspak 2017-2018

Het Nike Barcelona trainingspak 2017-2018 in de combinatie kleuren navy blauw en rood is fantastisch. Het trainingspak bestaat uit het Barcelona trainingsjack en de FC Barcelona trainingsbroek. In totaal zijn Nike trainingspakken 2017-2018 belegd met vijf ritsen. Nike pakken worden altijd Dri-fit ontworpen voor de ideale lichaamstemperatuur tijdens het sporten of ontspanning. Het zweet of water wordt naar de buitenste lagen gevoerd door de Dri-fit technologie. Mocht je nog niet uitgekeken zijn neem dan een kijkje bij het Messi shirt of het Iniesta voetbalshirt.

Nike FC Barcelona Trainingspakken

Nike FC Barcelona trainingspakken is zelf samen te stellen bij onze aanbieders. Inmiddels het Barcelona tenue thuis, tenue uit lichtblauw of het minitenues kinderen al in huis dan mag het Nike Barcelona trainingspak niet ontbreken. Binnenkort een FC Barcelona voetbalreis of voetbalreizen in het Camp Nou dan is het prachtig op helemaal als speler gekleed te gaan. Een overzicht van een voetbalreis Barcelona vind je ook bij Voetbalshirtsdirect. Het Barcelona trainingspak clubs 2017-2018 kan uiteraard worden gepersonaliseerd met initialen of nummer. De bedrukking kost €4,95 extra maar dan ben je wel gekleed als Messi of Suarez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *