Bayer Leverkusen Thuisshirt 2018-2019

bayer leverkusen thuisshirt 2018-2019Zoek je weer het Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019? Verkrijgbaar in het zwart met rode baan in de shop. Wat vind je van het thuisshirt voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirts
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Naam: Bayer 04 Leverkusen
  • Plaats: Leverkusen, Noordrijn-Westfalen
  • Competitie: 1. Bundesliga

Het Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019 is vergeleken met het vorige seizoen 50% rood en 50% zwart. De witte accenten maken het tot een top Jako voetbalshirt. Zoals hierboven al staat beschreven is het Jako Bayer Leverkusen voetbalshirt te verkrijgen in kids maar ook voor senioren.

Het Jako Bayer Leverkusen voetbalshirt is cool ontworpen. Het wil zeggen dat je altijd een fris gevoel overhoudt na een flinke sportavond. Een Jako logo staat in het wit op de rechterborst en de strepen zijn subtiel weggewerkt over de schouders. De hoofdsponsor Barmenia pronkt in het midden van het Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019. Een prachtig herkenbaar voetbalshirt die we volgend seizoen terug gaan zien in de competitie en beker. Het Europese avontuur blijft altijd afwachten. In onze shop ook het junioren voetbalshirt en is dus ook goedkoper dan de senioren variant. Het Leverkusen tenue compleet? Ga dan ook voor de kousen en voetbalbroekjes.

Bayer Leverkusen Thuisshirt 2018-2019

Het voetbalshirt van Bayer 04 niet te verwarren met het adidas Bayern Munchen thuisshirt rood 2022-2023 staat sinds seizoen 2014 in de top 5 meest verkochte Bundesliga shirts. De club die in 1904 is opgericht door arbeiders van de Bayer fabriek maakt naam in Europa. Bayer 04 is gelijk begonnen om zich extra populair te maken. De outsider van Duitsland heeft een prima selectie staan dus misschien kunnen ze wel overwinteren in het Europese hoofdtoernooi. Het prachtige herkenbare Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019 met naam? voetbalshirts bedrukken kan bij ons. We wensen je veel plezier met het prachtige Jako Bayer Leverkusen voetbalshirt en we zien je graag terug.

  • Bayer 04
  • Opgericht: juli 1904
  • Kledingmerk: Jako
  • Hoofdsponsor: Barmenia Versicherungen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *