Home » Bayern Munchen » Bayern Munchen Dames Shirt 2018-19

Bayern Munchen Dames Shirt 2018-19

bayern munchen dames shirt 2018-19Ook dit seizoen weer het Bayern Munchen dames shirt 2018-19. Helemaal geweldig om als vrouw een shirt te dragen met een vrouwelijke pasvorm. In het midden T-mobile en ontworpen van 100% polyester. Wat vind je van het Bayern thuisshirt?

direct bestellen vsd

  • Club: FC Bayern Munchen
  • In: kinder, vrouwen, dames en meiden
  • Hoofdsponsor: T-mobile
  • adidas Clima-cool voetbalkleding

adidas FC Bayern thuisshirts vrouwen 2018/19 in het overzicht Bayer Munchen. Laat ons hieronder ook weten wanneer jij voetbalshirt draagt.

In de FCBayern voetbal fanstore het FC Bayern Munchen vrouwen thuisshirt 2018-19 voor een nieuw seizoen Bundesliga. Het Duitse kledingmerk adidas heeft de voetbalshirts ontworpen. Fantastische voetbalkleding met een dames pasvorm. Een voetballiefhebber of Bayern fan? Ideaal om te dragen als je naar de Allianz Arena gaat. Naast de kleding voor meiden ook het trainingspak grijs en FC Bayern Munchen trainingspak sweater. Je kunt helemaal los met de Bayern voetbalkleding. Naast een Bayern Munchen dames shirt 2018-19 ook de thuisshirts heren en voor kinderen. Shop ook het Bayern Munchen thuisshirt 2018-2019 of merchandise zoals sjaals, vlaggen en meer van FC Bayern.

Bayern Munchen Dames Shirt 2018-19

Bij ons het FC Bayern Munchen thuisshirt vrouwen met een vrouwelijke design. Niet meer uniek maar vrouwenvoetbal blijft steeds populairder worden. Het Bayern Munchen dames shirt 2018-19 met een rood design en geweldig uniek. Je adidas voetbalshirt bevat natuurlijk het adidas logo en Bayern Munchen logo op de linker- en rechterborst. Een compleet Bayern Munchen vrouwen tenue 2018/19 kan zelf worden samengesteld. Een bedrukking van een FC Bayern Munchen thuisshirt vrouwen is ook weer mogelijk. Ga voor een eigen naam of nummer of kies een ster uit de selectie. Een voetbalreis Bayern Munchen op de planning? Heerlijk om met het vrouwenshirt op pad te gaan. Het adidas voetbalshirt met clima-cool technologie en normale pasvorm. Ben je veel aan het sporten of trainen? Ga voor het Bayern Munchen dames shirt 2018-19 in de maten xsmall tot XXlarge.

  • Club: FC Bayern Munchen
  • adidas Clima-cool
  • 100% polyester en vrouwelijke pasvorm
  • Bedrukken met nummer en naam
  • Dames en vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *