Bayern Munchen Shirt

bayern munchen shirtKoop hier het nieuwe Bayern Munchen shirt. Je ziet in de rekken ook het FC Bayern München Europa shirt en uitshirt. We gaan het shirt van Fußball-Club Bayern München e. V. zien in de Champions League, 1.Bundesliga en Duitse beker. Der Rekordmeister zal aantreden in het rood met wit in de Allianz Arena.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Der Rekordmeister mag op veel lof rekenen uit binnen en buitenland. Het Bayern Munchen thuisshirt, uitshirt en 3e shirt worden dan ook veel verkocht. Je kunt deze vandaag nog bestellen en morgen in huis hebben. Denk aan bedragen vanaf €84,95 voor senioren en een minikit is beschikbaar voor €54,95. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Ga hier ook voor het Lewandowski FC Bayewrn thuisshirt 2022-2023.

De Allianz Arena is de thuishaven van Bayern. Hier gaan we het thuisshirt dan ook zien. De prachtige rode kleur zien we dan door heel München. Je vindt deze in diverse maten. Ga bij ons direct voor de outlet waar je nog goedkopere shirts vindt. Dit thuisshirt vinden we terug op plaats 3 in de lijst top 10 voetbalshirts. Je kunt ook eens langs de trainingsshirts, retro kleding en trainingspakken. Het Duitse merk adidas sinds 1965 kledingsponsor van “FC Hollywood” met de bekende patronen.

  • Bayern München voetbalshirts
  • adidas voetbalkleding
  • In: kinderen, heren en dames
  • Official store FC Bayern

Bayern Munchen Shirt 2022/2023

Als je kijkt naar het FC Bayern München thuisshirts zie je niet veel nieuws. Hier vind je niet alleen voetbalshirts net als informatie en de geschiedenis over de geweldige club uit Munchen. Waar komt de naam “Rekordmeister” vandaan? De club is zo vaak kampioen van de Bundesliga geworden dat ze 4 sterren mogen dragen. Informatie over de maten maar ook trainingsshirts en retro voetbalshirts bij www.voetbalshirtsdirect.nl. In 1900 is de club opgericht maar pas jaren later werd het rood met wit. De Allianz Arena kleurt geweldig rood tijdens de thuiswedstrijden. Een club uit de absolute wereldtop met gigantisch veel prijzen. Champions League / Europacup I werd 5 maal gewonnen dus lopen ze nog ver achterop Real Madrid.

Telekom vind je sinds 2002 op de FC Bayern Munchen voetbalshirts.

De Bundesliga moet minimaal worden gewonnen dit seizoen. Anders worden het problemen in de hoofdstad. De rode Bayern München kleding vind je allemaal in de shop. Je kunt ze dus lekker vanaf de bank aanmoedigen. Een voetbalshirt kopen met de officiële bedrukking van FC Bayern? Bedruk je Bayern Munchen shirt met Robert Lewandowski, Thomas Müller, Gnabry of andere sterspelers voor €20,00.

  • Fußball-Club Bayern München e. V.
  • adidas voetbalkleding

FC Bayern Voetbaltenues Rood met Wit

Een 3e shirt speciaal ontworpen voor de Champions League. Alle andere voetbaltenues van FCB zijn ontworpen met verschillende kleuren. Alleen de thuiskleding ken je wel voetbalbroekjes en kousen. Liever losse voetbalbroekjes en kousen? Ga naar onze aanbieders voor de complete tenues, adidas Bayern Munchen thuisshirt 2020-2021 of selecteer ze zelfs samen. Ga dus ook voor het adidas Bayern Munchen shirt thuis of kies direct een Bayern Munchen thuistenue.

Op de adidas Bayern Munchen voetbalkleding staat al jaren Telekom. Dit vind je op de voetbalshirts en trainingskleding. FC Bayern München is opgericht op 27 Februari 1900. Het voetbalshirt was niet altijd blauw-rood want vroeger was het blauw-wit. Een klassiek voetbalshirt met een geweldige pasvorm met slogan “Mia san Mia”. De Allianz Arena zal dus weer prachtig rood kleuren tijdens de thuiswedstrijden. FC Bayern is 1 van de vier clubs die alle grote Europese prijzen heeft gewonnen. De Champions League mocht FC Bayern al 5 maal op haar naam schrijven.

  • Fußball-Club Bayern München
  • Allianz Arena, München
  • Oprichting: 27 Februari 1900

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *