Home » Voetbalshirt » Bayern Munchen Shirt

Bayern Munchen Shirt

bayern munchen shirtCheck naast het nieuwe Bayern Munchen shirt 2018-2019 ook het FC Bayern München voetbalshirt Europa en uitshirt. In ons overzicht de voetbalshirts top 25 van de meest populaire voetbalclubs. We gaan het shirt van Fußball-Club Bayern München e. V. zien in de Champions League, 1.Bundesliga en Duitse beker. Der Rekordmeister zal aantreden in het rood met wit in de Allianz Arena.

direct bestellen vsd

Der Rekordmeister mag op veel lof rekenen uit binnen en buitenland. Het Bayern Munchen thuisshirt, uitshirt en 3e shirt worden ook veel verkocht. Het Bayern Munchen shirt 2018-2019 met hierboven de prijzen voor kids. Een FC Bayern thuisshirt senioren is te verkrijgen vanaf €84,95 en een dames voetbalshirt voor €74,95. Wil een FC Bayern tenue mini kopen? Een minikit is beschikbaar voor €54,95.

De Allianz Arena is de thuishaven waar we het thuisshirt overal zien kleuren. De prachtige rode kleur zien we dan door heel München. Een prachtig adidas voetbalshirt te verkrijgen in diverse maten. Shop het prachtige Bayern Munchen shirt outlet of tenue in onze shop. Een Bayern Munchen thuisshirt vinden we terug op plaats 3 in de lijst top 10 voetbalshirts. De nieuwste voetbalshirts van Bayern München maar ook trainingsshirts en retro shirts en trainingspakken zijn in trek. Het Duitse merk adidas sinds 1965 kledingsponsor van “FC Hollywood” met de bekende patronen.

  • Bayern München voetbalshirts
  • adidas voetbalkleding
  • In: kinderen, heren en dames
  • Official store FC Bayern

fc bayern thuisshirts 2018-19

Bayern Munchen Shirt 2018-2019

FC Bayern München thuisshirts 18/19 en voetbalshirt voor het aankomende seizoen. Voetbalshirts, informatie maar ook geschiedenis over de geweldige club uit Munchen. Een Bayern Munchen shirt van der Rekordmeister ontworpen door het Duitse merk adidas. Waar komt de naam “Rekordmeister” vandaan? De club is zo vaak kampioen van de Bundesliga geworden dat ze 4 sterren mogen dragen. Informatie over de maten maar ook trainingsshirts en retro voetbalshirts bij www.voetbalshirtsdirect.nl. Telekom sinds 2002 op de FC Bayern Munchen thuisshirts. In 1900 is de club opgericht maar pas jaren later werd het rood met wit. Alle voetbalshirts Bayern München met de bekende slogans. De Allianz Arena kleurt geweldig rood tijdens de thuiswedstrijden. Een club uit de absolute wereldtop met gigantisch veel prijzen. Champions League / Europacup I werd 5 maal gewonnen dus lopen ze nog ver achterop Real Madrid.

De Bundesliga moet minimaal worden gewonnen anders worden het problemen. De rode Bayern München trainingsshirts, Bayern München presentatiepak, trainingspakken, truien en trainingsjack vind je allemaal in de shop. Een voetbalshirt kopen met de officiële bedrukking van FC Bayern? Bedrukt je Bayern Munchen shirt 2018-2019 met Robben, Robert Lewandowski, Thomas Müller, Lahm of andere sterspelers voor €20,00.

  • Fußball-Club Bayern München e. V.
  • adidas voetbalkleding

FC Bayern Munchen Voetbaltenues

FC Bayern Munchen voetbaltenues met natuurlijk de FC Bayern Munchen thuisshirts. Een 3e shirt speciaal ontworpen voor de Champions League. Alle voetbaltenues van FCB zijn ontworpen met allemaal andere kleuren voetbalbroekjes en kousen. De Bundesliga titel zal wel weer in Munchen blijven en nu ook weer eens de Champions League. Een officiële bedrukking van FC Bayern is natuurlijk ook mogelijk op het FC Bayern Munchen shirt. Liever losse voetbalbroekjes en kousen? Ga naar onze aanbieders voor de complete tenues, Bayern Munchen thuisshirt 2018-2019 of selecteer ze zelfs samen. Ga dus ook voor het adidas Bayern Munchen shirt thuis 2018-19 of kies direct een Bayern Munchen thuistenue 2018-2019.

adidas Bayern Munchen voetbalkleding met al jaren Telekom op de voetbalshirts en trainingskleding. FC Bayern München is opgericht op 27 Februari 1900. Het voetbalshirt was niet altijd blauw-rood want vroeger was het blauw-wit. Een klassiek voetbalshirt met een geweldige pasvorm met slogan “Mia san Mia”. De Allianz Arena zal dus weer prachtig rood kleuren tijdens de thuiswedstrijden. FC Bayern is 1 van de vier clubs die alle grote Europese prijzen heeft gewonnen. De Champions League mocht FC Bayern al 5 maal op haar naam schrijven.

  • Fußball-Club Bayern München
  • Allianz Arena, München
  • Oprichting: 27 Februari 1900

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *