Home » Bayern Munchen » Bayern Munchen Short Uit Blauw 2017-18

Bayern Munchen Short Uit Blauw 2017-18

bayern munchen short uit blauw 2017-18Het Bayern Munchen short uit blauw 2017-18 is uitgekomen met een nieuw design. Een heerlijk broekje voor vakantie of om in te trainen. Welke toevoeging moet Bayern zeker nog doen aan de selectie?

direct bestellen vsd

Bayern Munchen outlet kleding
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2017-2018
100% Polyester

Een van de mooie en stijlvolle dingen van het Bayern Munchen uittenue is het blauwe ontwerp. Het heerlijk fris ogende tenue straalt de klasse uit die bij de club hoort en wordt afgemaakt door de rode accenten op het broekje. Verder zal de kleding te bewonderen zijn tijdens de uitwedstrijden van de club uit FC Bayern München. Wanneer je een echte fan ben van de club en wellicht ook wel van onze eigen Arjen Robben, dan is het Bayern Munchen short uit blauw 2017-18 een onmisbaar artikel in je FC Bayern verzameling, klik dus snel door.

Bayern Munchen Short Uit Blauw 2017-18

Het voetbalbroekje maar ook het immens populaire adidas FC Bayern Munchen rood donkerblauw trainingspak 2019-20 is nieuw en weer erg populair. Een van de dingen die opvalt is dat de voetbalkleding over ter wereld te zien is. Het nieuwe uitshort FCB is voorzien van een geheel witte basis. Op het rechter bovenbeen is het Bayern logo te vinden met de sterren erboven van de behaalde landstitels. Moedig jouw favoriete club dus iedere week aan in het nieuwe voetbalbroekje.

FC Bayern Munchen Voetbalbroekje uit 2017/18

Doordat het broekje is gemaakt door adidas zien we aan weerszijde van het broekje de strepen van het Duitse merk in het blauw. Het FCB voetbalbroekje uit is gemaakt van 100 procent polyester en is voorzien van de Climacool techniek van adidas. Door dit materiaal blijft het broekje droog aanvoelen op je huid en wordt het vocht van het transpireren naar de buitenste lagen afgevoerd.

  • Bundesliga
  • Bayern Munchen shop
  • Arjen Robben
  • adidas
  • Seizoen 17/18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *