Bayern Munchen Short Uit Wit 2020-2021

bayern munchen short uit wit 2020-2021Koop hier het Bayern Munchen short uit wit 2020-2021. Deze is uitgekomen met een nieuw design. Een heerlijk broekje voor vakantie of om in te trainen. Welke toevoeging moet Bayern zeker nog doen aan de selectie?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bayern Munchen kleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • 100% Polyester

Een van de mooie en stijlvolle dingen van het Bayern Munchen uittenue is het ontwerp. De kleding zal te bewonderen zijn tijdens de uitwedstrijden van de club uit München. Wanneer je een echte fan ben van de club en wellicht ook wel van Lewandowski, dan is dit een onmisbaar artikel in je FC Bayern verzameling, klik dus snel door. Je kunt hier ook direct voor het adidas Bayern Munchen voetbalsokken uit 2020-2021 gaan.

Het heerlijk fris ogende tenue straalt de klasse uit die bij de club hoort. Deze wordt afgemaakt door de oranje accenten op het broekje.

Het voetbalbroekje maar ook het immens populaire adidas FC Bayern Munchen rood donkerblauw trainingspak 2019-20 is nieuw. Deze zijn weer erg populair. Een van de dingen die opvalt is dat de voetbalkleding over ter wereld te zien is. Het nieuwe uitshort FCB is voorzien van een geheel witte basis. Op het rechter bovenbeen is het Bayern logo te vinden met de sterren erboven van de behaalde landstitels. Moedig jouw favoriete club dus iedere week aan in het nieuwe voetbalbroekje.

Bayern Munchen Short Uit Wit 2020-2021

Doordat het broekje is gemaakt door adidas, zien we aan weerszijde van het broekje de strepen van het Duitse merk. Deze zijn er in het oranje op gezet Het FCB voetbalbroekje uit is gemaakt van 100 procent polyester en is voorzien van de Climacool techniek van adidas. Door dit materiaal blijft het broekje droog aanvoelen op je huid en wordt het vocht van het transpireren naar de buitenste lagen afgevoerd. Je kunt deze nu bestellen en morgen al in huis hebben.

  • Bundesliga
  • Bayern Munchen shop
  • adidas Clima-cool
  • Seizoen 2020/2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *