Home » Bayern Munchen » Bayern Munchen Tenue Kids 2018-19

Bayern Munchen Tenue Kids 2018-19

bayern munchen tenue kids 2018-19Voor de jongere fans het Bayern Munchen tenue kids 2018-19 en voor de kleinste fans vanaf 3 maanden. Voor kids tot 8 jaar het Bayern Munchen tenue minikit 2018-19 in dezelfde kleuren. T-mobile in het midden als hoofdsponsor en het thuisshirt kan worden bedrukt. Kies je voor Arjen Robben of ga je voor Lewandowski? Een leuk cadeau om te geven of liever om te krijgen?

  • Wint Bayern de Champions League?
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas Clima-cool technology
  • Robben, Muller, Lewandowski

Zoals op de afbeelding zichtbaar is, bestaat het Bayern Munchen tenue kids 2018-19 uit het Bayern Munchen thuisshirt, het voetbalbroekje thuis en de voetbalkousen. Arjen Robben zit nog steeds in de selectie maar de vraag is natuurlijk hoe lang kan hij nog mee.

direct bestellen vsd

Het FC Bayern voetbaltenue 2018/2019 wordt gedragen door alle spelers tijdens de thuiswedstrijden in de Bundesliga, Europa en Duitse beker. Naast deze competitie wedstrijden worden de tenues ook gedragen in de Champions League. FC Bayern is elk jaar in de Champions League terug te vinden en zodoende werft het FC Bayern thuistenue junior 2018/19 veel aandacht en populariteit. Ook virtueel is het FC Bayern Munchen tenue kinderen een veel gekozen optie in bijvoorbeeld het populaire playstation spel FIFA 18. We zijn benieuwd hoe ver het FC Bayern voetbalteam gaat komen in de Champions League. Shop daarnaast ook trainingsshirts, trainingspakken maar ook FC Bayern shirts met naam.

Bayern Munchen Tenue Kids 2018-19

Het Bayern Munchen tenue kids 2018-19 is ontwikkeld in samenwerking met adidas. Iedereen kent uiteraard dit mega sportmerk en je bent hierdoor dus altijd verzekerd van een kwalitatieve aankoop. Het FC Bayern Munchen shirt is uitgekomen voor het 2018/2019 seizoen met een rode basiskleur. Verder is T-mobile weer te sponsor welke met de bekende hoofdletter T op de voorkant te zien is. Het thuis broekje van het Bayern Munchen tenue kids 2018-19 is eveneens rood met donkere accenten. De voetbalkousen daarentegen hebben weer de kleuren van het thuisshirt erin verwerkt zitten, wat het voetbaltenue weer tot een mooi geheel maakt. Het Bayern Munchen tenue kinderen leuk als verjaardagscadeau?

Wat maakt het FC Bayern tenue zo populair? De uitmuntende prestaties van de club elk jaar? Prestaties in de Duitse competitie en Europees? Of het prachtige mooie ontwerp?  Veelgestelde vragen over FC Bayern Munchen. Naast het FC Bayern thuistenue junior 2018/19 hebben we uiteraard ook het Bayern Munchen thuistenue 2018-2019 in ons assortiment. Maak dus vandaag nog je FC Bayern collectie helemaal compleet met het schitterende Bayern Munchen tenue kids 2018-19. Kun je geen genoeg krijgen van deze top club uit Bayern, bekijk dan ook het Bayern Munchen trainingspak kind 2018-19.

  • Club: FC Bayern Munchen
  • Stadion: Allianz Arena
  • Hoofdsponsor: T-mobile
  • adidas Clima-cool wedstrijdkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *